Zelfkennis en zelfrealisatie

Nisargadatta Maharaj

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Zelfkennis en zelfrealisatie

gebonden: € 12.95

ISBN: 9789491411663, December 2017
Formaat: 15.9 (h) x 10.6 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 138 gram.

Uitgever: Samsara Uitgeverij b.v.

vertaald door: Vera Groen

beschrijving

Zelfkennis en Zelfrealisatie is een uniek werk: het is de autobiografie van Nisargadatta's ontwaken. De tekst is een bijzondere vondst en niet eerder in het Westen uitgegeven. Het is geschreven door een van de meest invloedrijke en gewaardeerde spirituele leraren aller tijden en wordt gezien als van hoge spirituele orde.
Zelfkennis en Zelfrealisatie, een liefdevol, devoot betoog waarin Nisargadatta verslag doet van zijn eigen spirituele pad en ervaringen, doet vriendelijker aan dan de messcherpe dialogen die we van Nisargadatta kennen en die veelal dateren uit zijn latere leven. Toch is het onmiskenbaar Nisargadatta. Voor veel lezers kan de warme toon een aangename verrassing zijn en een andere kant van hem laten zien. Maar vooral is dit een onmisbaar boek voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit en zelfonderzoek.

Uit het voorwoord:
'Tijdens zijn laatste levensjaren ging Shri Nisargadatta Maharaj niet meer in op vragen over ervaringen in onze "droomwereld". Dit boekje geeft voor mijn gevoel inzicht in zijn eigen spirituele pad en ervaringen.' - Jean Dunn 'Door het poëtische taalgebruik kan het gemakkelijk een "Nisargadatta-Gita" genoemd worden, met dezelfde diepgang als de Ashtavakra en Advahut Gita's'.
Ed Muzika

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.