De adem van Boeddha

reisthriller

Heidi Hassenmuller

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De adem van Boeddha

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491409172, 268 blz., August 2013
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 394 gram.

Uitgever: Nieuwe Druk

beschrijving

René Randel, commissaris moordzaken uit Kleef, vliegt naar Thailand en sluit zich aan bij het reisgezelschap "Single maar niet alleen." Ze is toe aan een ontspannende reis om een dreigende burn-out voor te zijn. In plaats van ontspanning en kleurrijke nieuwe indrukken tijdens haar vakantie, blijven de lijken haar ook in het buitenland achtervolgen.

Waaraan is de zwaarlijvige Konrad Weingerber gestorven? Was het inderdaad een vurig liefdesspel? En was het ongeluk van de zwaardslikster Mabel Marnet toeval? Wie is Manfred Mörner?

"Leven is lijden," zei Boeddha, maar hoeveel leed kan er tijdens een reis in het land van de glimlach gebeuren?

Heidi Hassenmüller neemt de lezer mee op een adembenemende reis naar Thailand. Behalve de verrassende plot zijn ook de uitgebreide beschrijvingen van het land van de glimlach meer dan het lezen waard.

Heidi Hassenmüller, schrijfster van vele boeken en onder andere de bestseller "Prinsesjes huilen niet" over seksueel misbruik, bekroond met een Duitse literatuurprijs, schrijft nu haar eerste reisthriller. "Reizen is mijn hobby," zegt ze, "en dit land is een schatkist voor iedereen, maar zeker voor de fantasie, die door de ruwe werkelijkheid vlug is ingehaald."

"De adem van Boeddha" is het derde boek van Heidi Hassenmüller dat bij uitgeverij Nieuwe Druk verschijnt.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.