De Eindstrijd

Rolf Österberg

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De Eindstrijd

paperback/ gebrocheerd: € 20.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491300882, 562 blz., December 2018
Formaat: 21.1 (h) x 14.8 (b) x 4.1 (d) cm. Gewicht: 808 gram.

Uitgever: Celtica Publishing

serienaam/reeks: De afgrond

redactie: Rianne Lampers

illustrator: Dominik Broniek

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Leila en Tess worden eindelijk herenigd. Leila doet wat ze kan om haar positieve en negatieve Energie onder controle te krijgen. Vreemd genoeg is het de Gwargvrouw die zij op sleeptouw genomen heeft die haar daarbij kan helpen. Maar ook Orvan speelt een grote rol voor haar.

Nog niet alle Drakenmessen zijn gevonden en het is nog altijd gissen voor Leila wat het nut van de messen is. Als ze deze niet allemaal tijdig vindt, zullen de Sneeuwdraken haar dan de rug toekeren?

Shirah wil de negatieve Energie van een Zwarte Draak bemachtigen. Om de aandacht van een van die monsters te trekken gebruikt ze Valiant, die ze met list en bedrog opnieuw voor zich probeert te winnen. Ook de zwakke God Borsos leidt ze om de tuin, zodat het er met de dag beter voor haar uitziet.

Uiteindelijk worden de stellingen ingenomen voor de laatste grote slag. Wie zullen er strijden voor het Goede en wie voor het Kwaad? En zal het Leila lukken om voor eens en altijd de Afgrond te sluiten…?

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

De eindstrijd

paperback/ gebrocheerd: € 15.00
'De Eindstrijd' van Joel C. Rosenberg is een actuele politieke thriller over de spanningen tussen Irak, Israël en de VS tegen het decor ...

Meer boekennieuws op Facebook.