Het Verraad

Rolf Österberg

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het Verraad

paperback/ gebrocheerd: € 20.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491300783, geïllustreerd, 520 blz., January 2018
Formaat: 21.1 (h) x 14.8 (b) x 3.7 (d) cm. Gewicht: 716 gram.

Uitgever: Celtica Publishing

serienaam/reeks: De afgrond

redactie: Rianne Lampers

illustrator: Dominik Broniek

beschrijving

De ontmoeting met een Gwargvrouw die over negatieve Energie beschikt, zorgt voor verwarring bij Leila en haar groep. Is deze vrouw te vertrouwen? Dient zij het Kwade, of toch het Goede?

De Elf Dalarna krijgt de opdracht een Drakenmes uit een grot te halen. Vervolgens reist zij met de mastodonten onder leiding van de matriarch verder om zich, net als IJsbaron Isidor met Jagran en Dongor, uiteindelijk bij de Hogepriesteres aan te sluiten.

Orvan heeft Tess gevonden. Hij kan bijna niet wachten tot hij weer bij Leila is, maar hij raakt eerder verder van haar vandaan, dan dat hij haar nadert. Samen met Fabiana en een aantal Elfen die het beleg van Erdal hebben overleefd, begeleidt hij in opdracht van Tess de Gwargvrouw naar de Afgrond. Waarom, is hem een raadsel. Onderweg krijgen ze het aan de stok met vijandige Trollen.

Intussen geniet Shirah van haar overwinningen. Terwijl zij heimelijk de God Borsos inpalmt, rukken haar legers steeds verder op. Als zij zelfs de Assaya in weet te zetten, lijkt niets haar meer in de weg te staan om de Nieuwe Orde te vestigen...

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.