De Al-Qaeda-aanval

Rolf Österberg

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
De Al-Qaeda-aanval

paperback/ gebrocheerd: € 20.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491300691, 472 blz., June 2019
Formaat: 21.5 (h) x 15.0 (b) x 4.5 (d) cm. Gewicht: 600 gram.

Uitgever: Celtica Publishing

redactie: Rianne Lampers

illustrator: Ronald Helmstrijd

beschrijving

In de bergen van Afghanistan heeft Fahjeed Rashwan een geheime ontmoeting. Het psychotenvirus heeft niet tot het gewenste resultaat geleid en gedrevener dan ooit heeft hij in de afgelopen jaren een ingenieus plan uitgedacht. De tijd is aangebroken om de westerse wereld opnieuw op haar grondvesten te laten schudden.

De CIA en de Mossad hoopten aanvankelijk dat Al Qaeda’s rol na de ontdekking van het antivirus was uitgespeeld. Maar een incident in Pakistan en een video, waarin Hamza bin Laden zich als nieuwe leider van de organisatie voorstelt, boren die hoop de grond in.

Wanneer de Mossad en Hans Buurman via de Amsterdamse politie een vreemd bericht ontvangen, zet dat alle sensoren op scherp en als er niet veel later een aanslag plaatsvindt, luidt dat het begin in van veel ellende. Wat volgt is een wanhopige jacht op het meesterbrein van Al Qaeda waar zelfs de Nederlandse SpecOps bij ingeschakeld worden.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Rolf Österberg (pseudoniem) bracht een aantal jaren door bij het Korps Commandotroepen. Hij raakte geïnteresseerd in het werk van de Verenigde Naties en verbleef voor die organisatie een aantal jaren in Afrika. Momenteel is hij fulltime schrijver.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.