Nozem

Nathalie Kokke

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Nozem

paperback/ gebrocheerd: € 15.50

ISBN: 9789491300646, 316 blz., April 2018
Formaat: 21.2 (h) x 15.1 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 463 gram.

Uitgever: Celtica Publishing

beschrijving

Tien jaar zijn verstreken sinds Binks strijd tegen een hardnekkige drugsverslaving. Zijn echtgenoot Hugh betuttelt hem, hun achttienjarige adoptiezoon Johnny gaat om met een veel jonger meisje en het meest recente lid van hun gezin, pleegkind Axel, is het schoolvoorbeeld van een opstandige puber. Dit alles leidt ertoe dat Bink zich voor een tweede keer in de vergetelheid dreigt te verliezen.

De moeder van Axel is ooit opgenomen in een psychiatrische instelling en zijn vader heeft hem min of meer gedumpt in het pleegzorgcircuit. Axel worstelt met zichzelf en is als de dood dat hij, net als zijn moeder, iets mankeert. Maar hij wil niets liever dan een eigen identiteit zonder labels, een leven dat niet wordt beïnvloed door volwassenen die denken alles beter te weten. Wanneer hij in het gezin van Bink en Hugh terechtkomt, zet hij hun hele leven op stelten.

Nozem is het vervolg op Bink, het debuut van Nathalie Kokke. Nozem is een indringend verhaal over het winnen en verliezen van hoop, geloof en liefde.
Is het nu werkelijk ieder voor zich en God voor ons allen?

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.