De zaak

Rolf Österberg

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De zaak

paperback/ gebrocheerd: € 18.50

ISBN: 9789491300530, 524 blz., June 2016
Formaat: 21.1 (h) x 14.8 (b) x 3.5 (d) cm. Gewicht: 690 gram.

Uitgever: Celtica Publishing

redactie: Rianne Lampers

beschrijving

Een Russische professor koopt in Jeruzalem een koker waar een aantal papyrusrollen en een filmrolletje in zitten. Als hij verdwijnt, doet een voormalig Mossadanalist er alles aan om zijn vriend te vinden.

Een Nederlandse studente vindt op het plein voor de Klaagmuur een filmrolletje, stopt het in haar tas en neemt het mee naar Nederland. Terug van haar huwelijksreis, zorgt dat filmrolletje ervoor dat haar leven en dat van haar partner in een nachtmerrie verandert.

In Amsterdam wordt een gemartelde en vermoorde vrouw gevonden. De politie wil niets liever dan de moordenaar vinden. Maar al snel blijkt dat deze zaak ongewoner is dan ook maar iemand kan vermoeden...

"De Zaak" neemt de lezer mee van Israël naar Nederland, Rusland en de Balkan. Het Vaticaan doet er werkelijk alles aan om de papyrusrollen, de foto's en de negatieven in handen te krijgen.

* * *

Rolf Österberg (pseudoniem) bracht een aantal jaren door bij het Korps Commandotroepen. Hij raakte geïnteresseerd in het werk van de Verenigde Naties en verbleef voor die organisatie een aantal jaren in Afrika. Momenteel is hij fulltime schrijver.

In 2014 verscheen van zijn hand het tweeluik "De Al-Qaedaconnectie" en in 2015 "Het Oslo-virus".

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.