Bondgenoten & verraders

Patty van Delft

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Bondgenoten & verraders

paperback/ gebrocheerd: € 15.50

ISBN: 9789491300363, 350 blz., March 2015
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 450 gram.

Uitgever: Celtica Publishing

serienaam/reeks: Drägan Duma

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

In de strijd om vrijheid komt het verraad van binnen...
Na de laatste afgeslagen aanval van de Morbiden is hun meester furieus. Nieuwe plannen om de macht over te nemen worden gesmeed.
Met de overstap naar Drägan Duma is Jill ontsnapt aan haar roerige bestaan op aarde. Ze durft weer voorzichtig te genieten van het leven, maar al snel breken er duistere tijden aan op deze parallelle wereld.
Jill lijkt aangewezen om de leidster van Dragon Stone op te volgen, maar is zij wel Zij Die Hoort, zoals beschreven in de profetieën? Een Wijze van het Woud vertelt haar over een verrader tussen de mensen die zij net geleerd heeft te vertrouwen. Wie in haar omgeving spant er samen met de vijand?
De strijd tegen de Soulsnatcher en zijn Morbiden barst in alle hevigheid los en onwaarschijnlijke bondgenootschappen moeten worden gesloten om deze oorlog te kunnen overleven.
In het tweede deel van Patty van Delfts spannende trilogie Drägan Duma volgen gebeurtenissen elkaar razendsnel op. Verlies, moed, verdriet en haar moeilijke relatie met Skylar veranderen het examenjaar van de zestienjarige Jill in een chaotische achtbaan van belevenissen.

Drägan Duma - Bondgenoten & Verraders van Patty van Delft is een young adult fantasy roman die je gelezen moet hebben!

Lees ook Drägan Duma - Zij Die Hoort, het eerste deel in de Drägan Duma trilogie, die door de lezers is bekroond met de derde plaats in de Hebban Fantasy Awards 2014.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Patty van Delft (1981) is geboren en getogen in Den Haag. Na jarenlang voor de klas te hebben gestaan, is zij nu fulltime schrijfster. Sinds jonge leeftijd verslindt zij al boeken en schrijft korte verhalen en gedichten. Vooral het lezen en schrijven van fantasy heeft haar passie, want wat is er nu mooier dan even te ontsnappen aan de werkelijkheid en jezelf te verliezen in een wereld met magie, helden en draken?
Vanaf 2013 is zij een gepassioneerd blogger en publiceert zij haar gedichten op het web. Naast schrijven heeft Patty nog vele andere hobby’s zoals fotograferen, schilderen en natuurlijk lezen.
In april 2014 verscheen het eerste deel in Patty’s drakentrilogie Drägan Duma - Zij Die Hoort. En onder de naam Just Patty heeft zij inmiddels twee Engelstalige gedichten-bundels gepubliceerd: My Wings en My Whisperings.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Bondgenoten & Verraders

gebonden: € 21.95
In de strijd om vrijheid komt het verraad van binnen...

Meer boekennieuws op Facebook.