Zij die hoort

Patty van Delft

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Zij die hoort

paperback/ gebrocheerd: € 15.50

ISBN: 9789491300240, 415 blz., May 2014
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 3.3 (d) cm. Gewicht: 533 gram.

Uitgever: Celtica Publishing

serienaam/reeks: Drägan Duma

beschrijving

Bloed tegen de autoruit... De nachten van Jill worden regelmatig geteisterd door een nachtmerrie over het ongeluk waarbij ze haar moeder verloor. Haar vader heeft ze nooit gekend.

In de nacht nadat ze zestien is geworden, schrikt Jill wakker. Ze gaat naar het slaapkamerraam en ziet buiten de schim van een draak! Ervan overtuigd dat ze droomt, gaat ze ernaartoe en ontmoet de Drägannymare Jordian, een drakenridder uit Drägan Duma. In die parallelle wereld zijn draken een verbond met de mensen aangegaan om de kwaadaardige Morbiden het hoofd te bieden.

Jill blijkt door haar bloedlijn van vaders kant voorbestemd te zijn om in Drägan Duma opgeleid te worden tot Drägnnymare. Ze krijgt slechts een paar dagen de tijd om te beslissen of ze dit werkelijk gaat doen.

Verward blijft ze achter. Moet ze alles wat ze kent achter zich laten en de overstap maken naar het onbekende Drägan Duma?

Zij Die Hoort is het eerste deel van de meeslepende trilogie Drägan Duma, een vreemde wereld waar een grote verantwoordelijkheid op Jills schouders gelegd wordt.

De Haagse schrijfster Patty van Delft debuteert met Zij Die Hoort, het eerste deel van de meeslepende trilogie Drägan Duma. In Zij Die Hoort spelen verdriet en verlies, maar vooral ook vriendschap en heldhaftigheid een grote rol. Ver van de haar bekende wereld ontdekt de zestienjarige Jill wie ze werkelijk is.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Patty van Delft (1981) is geboren en getogen in Den Haag. Na jarenlang voor de klas gestaan te hebben, is zij nu fulltime schrijfster. Sinds jonge leeftijd verslindt zij al boeken en schrijft korte verhalen en gedichten.

Vooral het lezen en schrijven van fantasy heeft haar passie, want wat is er nu mooier dan even te ontsnappen aan de werkelijkheid en jezelf te verliezen in een wereld met magie, helden en draken?

Vanaf 2013 is zij een gepassioneerde blogger en publiceert zij haar gedichten op het web.

Naast schrijven heeft Patty nog vele andere hobbys zoals fotograferen, schilderen en natuurlijk lezen.

In april 2014 bracht Celtica Publishing het eerste deel van de fantasytrilogie Drägan Duma uit. Deze serie is gericht op een breed publiek, maar met name op jongvolwassenen. Het tweede deel verschijnt in maart of april 2015.

Patty schrijft ook gedichten die zeer worden gewaardeerd. Je kunt haar dark-poetrybundel hier bestellen: My Wings.

Op 26 oktober 2014 vonden de Hebban Fantasy Awards plaats. Patty's boek behoorde tot de 5 genomineerden voor een prijs. Uiteindelijk eindigde Patty op een mooie 3de plaats en kon een award in ontvangst nemen!
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.