4 Vrienden en het mysterie rond het spookhuis

Joling Luinenburg

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
4 Vrienden en het mysterie rond het spookhuis

paperback/ gebrocheerd: € 12.50

ISBN: 9789491276361, geïllustreerd, 100 blz., June 2016
Formaat: 21.1 (h) x 13.6 (b) x 0.7 (d) cm. Gewicht: 164 gram.

Uitgever: Flevodruk Harlingen BV

serienaam/reeks: Het Friese kwartet

illustrator: Ingrid Norg-Toornstra

beschrijving

4 Vrienden
en het mysterie rond het spookhuis

In dit 4e deel van de serie "Het Friese kwartet", beleven de 4 vrienden Crystal, Karen, John en Peter wederom een spannend avontuur wanneer ze met vakantie op het eiland Vlieland zijn.

Op zekere dag ontdekken ze twee vervallen woningen in het nabij "Het Posthuys" gelegen bos "Bomenland". De jonge detectives wordt de stuipen op het lijf gejaagd door een afgrijselijk gelach en schrikken ze zich lam wanneer ze plots een heel eng gezicht voor het raam van één van die vervallen spookhuizen zien.

Arlene, hun Vlielandse vriendin, vertelt een vreemd verhaal over een schip, dat onder mysterieuze omstandigheden is verdwenen. Dan ontdekken ze een zwart geverfde kustvaarder voor de kust van Vlieland. Wat is hier toch allemaal aan de hand?

Je leest het in het nieuwe avontuur van de voormalige serie: "Het Friese kwartet", nu genaamd: " 4 vrienden en het mysterie rond het spookhuis".

Jolling Luinenburg (1960) schreef als kind al korte verhaaltjes. Op veertienjarige leeftijd schreef hij zijn eerste jeugdboek dat in 2010 verscheen. Het Friese Kwartet en het geheim van de Lutine. Dit avontuur speelt zich op vlieland af. Deel 2 Het
Friese kwartet en logboekmysterie verscheen in 2011. In 2013 verscheen het Friese kwartet en het geheim van de graancirkels. Luinenburg haalde in 1989 zijn tweede graads bevoegdheid voor het vak Duits.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.