Het grote rekenboek

uitgelicht breuken

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het grote rekenboek

paperback/ gebrocheerd: € 18.95

ISBN: 9789491263309, geïllustreerd, November 2013
Formaat: 24.6 (h) x 20.8 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 396 gram.

Uitgever: Scala leuker leren BV

redactie: Marijke van der Mark; Jolanda Kuiper

beschrijving

De Uitgelicht-serie is een reeks superhandige bijspijkercursussen op basale rekenonderdelen. De modules bevatten de rekenstof van de bovenbouw van de basisschool en nog meer. Daarmee zijn ze ook geschikt voor het vo en mbo.

Uitgelicht Breuken is een complete breukencursus voor de basisschool, het vo en het mbo waarmee leerlingen belangrijke maar lastige rekentechnieken extra kunnen oefenen. In een Uitgelicht module wordt de stof uitgebreid uitgelegd en worden veel deel- en tussenoefeningen in kleine stapjes aangeboden. Uitleg, voorbeelden en instructies staan in het boek, zodat leerlingen er zelfstandig of thuis uit kunnen werken. De antwoorden met uitgebreide uitwerkingen staan achterin.
Uitgelicht Breuken bevat 12 hoofdstukken. In de eerste 4 hoofdstukken worden alle basisbegrippen aangeleerd aan de hand van gevisualiseerde opdrachten. In de hoofdstukken 5 - 10 worden alle rekenregels stap voor stap aangeleerd. Hoofdstuk 11 bevat contextopdrachten voor het toegepast rekenen met breuken en het laatste hoofdstuk bestaat uit Cito-opdrachten. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een minitoets.

stambreuken * gemengde breuken * gelijknamig maken * vereenvoudigen * breuken optellen en aftrekken * breuken vermenigvuldigen en delen * wegstrepen van gemeenschappelijke delers

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.