Hoe schrijf je een goed ondernemingsplan?

Wim Kweekel

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Hoe schrijf je een goed ondernemingsplan?

gebonden: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491260001, geïllustreerd, 105 blz., October 2015
Formaat: 24.9 (h) x 19.9 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 505 gram.

Uitgever: Nieuwe Vizier, Het

bewerkt door: Edwin Abee; Ruud van de Garde

redactie: Nienke van Oeveren

illustrator: Remco de Vries

beschrijving

Wil je een overtuigend ondernemingsplan? En niet alleen voor investeerders? Een goed ondernemingsplan helpt je naar beter rendement, hogere klanttevredenheid en gedreven medewerkers. Het beschrijft wat je gaat ondernemen om jou business doelen te realiseren!

Hoe je een ondernemingsplan schrijft dat WERKT, vertelt Wim Kweekel, ondersteund door Edwin Abee en Ruud van de Garde, in "Hoe schrijf je een goed ondernemingsplan?" Natuurlijk maken de auteurs gebruik van Business Model Canvas, maar er is nog meer. Zo hebben zij zelf talloze ondernemingsplannen opgesteld en beoordeeld. Bovendien hebben zij de ervaringen van banken en van private investeerders meegenomen in dit compacte, praktische boek.

Met "Hoe schrijf je een goed ondernemingsplan?" in de hand, maak je een business plan waarmee je jouw doelen realiseert.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Wim Kweekel is tientallen jaren als crisis- en verandermanager bij diverse organisaties betrokken. De doelstelling van door Wim geleide veranderingen zijn gericht op het verbeteren van de resultaten en de toegevoegde waarde. Hierbij heeft hij een aantal indrukwekkende cases van resultaatsverbeteringen op zijn naam geschreven. Daarnaast heeft Wim als coach en leiderschapstrainer de afgelopen twintig jaar vele directies en managers begeleidt in hun persoonlijke ontwikkeling. Vanuit zijn betrokkenheid bij kenniscentrum RGO.nu heeft Wim zijn kennis en ervaring in Resultaatgericht Organiseren overdraagbaar gemaakt zodat ook andere managers in zijn kennis kunnen delen.
Wim is naast Kweekel Advies & Training en naast RGO.nu ook grondlegger van het initiatief Sagittarius.nu waarbinnen vastlopende ondernemers door verschillende disciplines worden begeleid om hun onderneming tot een succesvol bedrijf te laten uitgroeien.
Aanvullend hieraan schrijft Wim boeken. Altijd praktisch en gericht op het bereiken van echt betere resultaten. Het boek "Hoe schrijf je een goed ondernemingsplan?" dat Wim in samenwerking met Ruud van de Garde en Edwin Abee schreef, is zijn meest recente boek.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.