eBookstick - Voorleesstick

vijf verrukkelijke voorleesboeken voor kinderen van 6 tot 10 jaar. Spannende en hilarische verhalen van Nanda Roep en Martin Widmark. Vijf ebooks, geleverd op usb-stick in fraaie metalen geschenkdoos met venster.

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
eBookstick - Voorleesstick

overig gegevensdrager: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491259395, September 2011
Formaat: 11.8 (h) x 8.7 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 74 gram.

Uitgever: PixelPerfect Publications

beschrijving

Ebooks om voor te lezen aan kinderen van 6 tot 10 jaar.

"Nanda Roep - Mevrouw Triktrak in de wolken"
Met mevrouw Triktrak gebeurde nu precies hetzelfde als met een ballon. Ze was zo verliefd en zo blij met de woorden van meneer Prachtenpraal, dat ze warmer en warmer werd. Eerst was het haar hart, maar al spoedig werden ook haar armen en benen en haar buik en haar rug, en ten slotte ook haar hoofd, helemaal warm. Toen steeg ze op.

"Nanda Roep - Missie in Lelijkland"
Missie vindt iedereen lelijk. Zij is het enige mooie meisje. Maar dan komt Missie in Lelijkland. Daar wonen alleen lelijkerds. Missie verdrinkt er bijna in een moeras. Lange en Flapoor komen nu goed van pas. En alleen Dikbil kan haar redden. Waar lelijk zijn al niet goed voor is…

"Lars en Maja: parels aan de hemel van spannende kinderboeken."
Stichting Kind en Cultuur

"Detectivebureau Lars & Maja - Het krantengeheim"
De directeur van de school heeft vroeger zelf gespiekt en de commissaris van politie steelt appels! Lars en Maja geloven hun ogen niet als ze lezen wat er in de krant staat. De twee jonge detectives gaan op onderzoek uit en beleven de wildste avonturen.

"Detectivebureau Lars & Maja - Het geheim van de mummie"
Wat gebeurt er allemaal in het museum? Is het waar dat de Egyptische mummie na 3.000 jaar tot leven is gekomen? De geschrokken nachtwaker zegt dat hij het zelf gezien heeft. En dan blijkt er ook nog een kostbaar schilderij verdwenen.

"Detectivebureau Lars & Maja - Het liefdesgeheim"
Feest in Waaldorp: het festival van de liefde. Maar als het feest voorbij is, gebeuren er vreemde dingen: het erepodium stort in, het licht van de schijnwerpers gaat uit. En: al het opgehaalde geld blijkt spoorloos verdwenen ... Lukt het Lars en Maja opnieuw de zaak op te lossen?

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.