Geen excuses meer!

hoe word je een succesrijk auteur in 7 stappen?

Laurence Verwee

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Geen excuses meer!

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491233173, geïllustreerd, 144 blz., April 2016
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 383 gram.

Uitgever: Yin Books

redactie: Joey Brown; Annelies Vanbelle

beschrijving

Na meer dan dertig jaar in zowel de uitgevers-, media- als communicatiesector te hebben gewerkt, en vaak tegelijkertijd, zette auteur Laurence Verwee de stap om een eigen boek te schrijven. De stap van uitgever en schrijfcoach naar auteur lijkt evident maar is het absoluut niet. Dat heeft ze bij het schrijven van dit boek maar al te goed ervaren. Niet alleen haar jarenlange ervaring kwam naar boven, maar ook haar vele struggles en angsten. Dit boek schrijven bood haar de kans om haar vele excuses onder de loep te leggen en haar angsten onder ogen te zien. Ook leerde ze alles op een rij te zetten, zodat ze jou en haar klanten nog beter kan begrijpen en ondersteunen.

Alle coaches, trainers en ondernemers leiden een uiterst druk leven, natuurlijk gaan hun kinderen en klanten altijd voor, natuurlijk zijn er al veel boeken op de markt over hun topic, en natuurlijk is een boek schrijven hun vak niet. Toch zijn er heel wat redenen om hun boek wél op de markt te brengen. Diep vanbinnen weten ze dat zelf ook, anders zou die jaarlijks uitgestelde droom hen niet telkens blijven plagen.

Zou het kunnen dat hun boek er maar niet komt omdat ze niet doorheen de excuus-fase breken? En wat om onder begeleiding 7 stappen te zetten waardoor ze zowel hun excuses onder ogen ziet als aan de slag gaan om eindelijk werk te maken van hun boek? Als ze deze stappen volgen en ligt op het einde van dit boek hun boek op tafel in een ruwe versie. Ik laat hen ook zien hoe ze hun boek kunnen promoten, en hoe ze het minstens drie jaar lang levendig kunt houden na de publicatie.


Dit boek bundelt al haar ervaring als uitgever en schrijfcoach, zodat jij, als lezer over dit leerproces geen dertig jaar hoeft te doen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.