Mensen beoordelen

voor managers

Wouter Schoonman

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Mensen beoordelen

paperback/ gebrocheerd: € 27.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491203053, geïllustreerd, 230 blz., September 2012
Formaat: 24.1 (h) x 17.1 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 490 gram.

Uitgever: WITTE RIDDERS, DE

beschrijving

Schoonman heeft een levendig overzicht geschreven over het beoordelen van mensen tijdens selectie en op het werk: het is solide onderbouwd en zit vol interessante voorbeelden. (Prof. dr. Marise Born, hoogleraar Arbeids- en Organisatiepsychologie, Erasmus Universiteit Rotterdam)

Een unieke combinatie van gedegen wetenschappelijk inzicht en doorleefde praktijkervaring. Schoonman doet niet mee met de zoveelste HR hype, maar geeft aan wat vanuit wetenschappelijk oogpunt voor praktijkmensen zinvol is. Goed om weer eens iets te lezen van iemand die zin van onzin weet te scheiden. Als HR serieus genomen wil worden aan de directietafel; lezen dit boek!
(Drs. Marco van Aarle, psycholoog en directeur, Kenhardt International)

Er zijn op dit vakgebied niet zo veel schrijvers in dit land die zo toegankelijk en in korte hapklare brokken geïnteresseerde lezers adequaat kunnen voorlichten met info waar ze echt iets aan hebben.
(Dr. Nico Smid, consultant to the firm, PI Company)

Dit boek bestaat uit twee losse delen, geschreven voor twee verschillende doelgroepen. Dit deel is bedoeld voor managers, directeuren en andere leidinggevenden. Het biedt ze alles om mensen fair te beoordelen. Het andere deel, bestemd voor professionals op het gebied van Human Resource Management, is wat technischer van aard.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.