Een andere kijk op jouw gezondheid

van samenwerken wordt iedereen beter

Patricia Fassaert

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Een andere kijk op jouw gezondheid

gebonden: € 26.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491197697, geïllustreerd, 180 blz., October 2017
Formaat: 22.6 (h) x 15.7 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 544 gram.

Uitgever: Uitgeverij Mooischrijf BV

beschrijving

Patricia Fassaert is ruim tien jaar werkzaam als mesoloog. Van jongs af aan is zij geïnteresseerd
in alternatieve geneeswijzen. Haar achttien jaar ervaring als A-verpleegkundige, ziet zij als een verrijking voor haar werkzaamheden als mesoloog. Zij herkent hierdoor snel klachten van patiënten die zij als mesoloog kan behandelen, maar die ook behandeling behoeven in samenwerking met reguliere artsen en specialisten. Zo kan er dan optimale genezing en herstel plaatsvinden voor de patiënt. Helaas ervaart zij maar al te vaak dat artsen het niet op prijs stellen dat patiënten zich mede laten behandelen door een alternatieve geneeswijze zoals mesologie. Vanuit het belang van de patiënt heeft zij zich altijd afgevraagd waarom men zich niet meer concentreert op de mogelijkheden van verbinding van beide geneeswijzen. Zij is van mening dat je niet zonder het een kunt, maar ook niet zonder het ander.

Door het schrijven van dit boek hoopt zij nog heel wat mensen te kunnen helpen bij het vinden van alternatieve remedies voor hun klachten en kwalen. De beschreven succesverhalen bieden daar meer verwachting op dan hoop alleen. Fassaert wil met dit boek ook een breder perspectief ontwikkelen op gezondheid en ziekte.

Tevens hoopt zij dat het boek kan bijdragen aan het doorbreken van de oude overtuigingen in de huidige traditionele gezondheidszorg. Zodat er ruimte kan ontstaan voor een bredere kijk en samenwerking, door artsen en alternatieve genezers, vanuit het respect en het belang van de patiënt.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.