Climax atlantis

verrijkend, recht door zee, verreikend alleroudste dynastieen en koningslijsten en geschiedenis van de mens most ancient dynasties and kinglists and history of mankind

Jan G. Blaauw

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Climax atlantis

gebonden: € 25.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491168314, geïllustreerd, 280 blz., February 2013 UITVERKOCHT!

Uitgever: Hega Offset B.V.

beschrijving

Bij de vernieuwde 4e druk.

De auteur van het boek Climax Atlantis heeft besloten tot de uitgave van de vierde druk nadat de derde druk eerder dan verwacht was uitverkocht. Een enkele zaak is verder verduidelijkt en enkele wonderbaarlijke aspecten toegevoegd uit de archeologie van de Pharao's Ammenemes I, Senuseret I, Ammenemes II, Senuseret II en III,en Ammenemes III. Pharao's Senuseret II en III zijn dezelfde als Atlas I en II! Er zijn meer chronologische gebeurtenissen weergegeven van Shem, de zoon van Noach.

De oudste beschikbare gegevens van West-Europa van de tijd na Atlantis
zijn opgenomen. Het gaat om oudste dynastieën van Celtica, Britannia en Belgica!
De volgorde van de oudste Egyptische dynastieën is veranderd.
Tevens zijn opgenomen de oudste beschikbare gegevens van de Friezen!
Eveneens opgenomen zijn Oudheden van Japan, gevoegd bij die van China.

Dit boek is tot stand gekomen na vele jaren van onderzoek en studie van de oudste beschikbare dynastieën en koningslijsten en geschiedenissen van de mens, zoals oude historici en kroniekschrijvers hebben opgetekend en nagelaten. Tevens is toegevoegd wat de archeologie naar voren heeft gebracht.
De chronologische geschiedenis van het 'Boek der boeken' is doorslaggevend, zoals ook ondubbelzinnig blijkt uit de inhoud van dit boek. Dit boek is niet een boek over de oudheid van de aarde, maar vertelt over de gebeurtenissen in de oudheid van mensen; van de mensheid.
Atlantis was op voorhand niet het onderwerp van deze uitgebreide studie, het verrassende bronnenmateriaal leidde tot een apart hoofdstuk over dit uiterst fascinerende onderwerp. Jan G. Blaauw

A4 formaat 280 pagina gebonden

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.