Christus Keert Terug

onthult verbluffende waarheid

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 

€ -1.00

ISBN: 9789491165016, July 2010 UITVERKOCHT!

Uitgever: CBBU

beschrijving

Christus is terug!

Tweeduizend jaar geleden leefde Christus op aarde in de persoon van Jezus.
Hij beloofde toen dat hij terug zou komen.

Nu is Christus terug en spreekt, via zijn Opnemer, in dit boek rechtstreeks tot jou.


In negen Brieven legt Christus de verbijsterende Waarheid uit over:
zijn leven als Jezus, het laatste avondmaal, zijn kruisiging,
de liefdevolle zorgende energie die hij de `Vader noemde,
de gelijkheid van religies,
de herkomst van de Big Bang, bewustzijn en schepping,
de noodzaak van het ego,
hoe overtuigingen en handelingen jouw ervaringen van morgen creëren,
man-vrouw relaties en seksualiteit.
En geeft Hij je handvatten om
in vrede en harmonie met jezelf en anderen te kunnen leven.


EEN BOEK DAT JE DE MOGELIJKHEDEN GEEFT OM DE WAARHEID OVER JE LEVEN ALS NOOIT TE VOREN TE KENNEN

Meer teksten en voorbeelden:

inhoudsopgaveInhoud
Voorwoord 9
Introductie 13

Brief 1. 21
CHRISTUS spreekt over het waarom van zijn terugkeer om deze Brieven te dicteren. Zegt dat de mensheid haar eigen smart over zich afroept door hun gedachten en acties. Legt uit waarom zijn werkelijke missie op aarde niet juist is weergegeven. Zegt dat er niet zoiets is als een `zonde tegen God , noch is onze ware Bron van Zijn begrepen. Beschrijft zijn zes weken in de woestijn en wat er echt gebeurde wat hij leerde en hoe deze kennis hem veranderde van een rebel in een Meester en een Genezer.
Brief 2. 75
Zet zijn verhaal voort over zijn leven op aarde, zijn terugkeer naar zijn moeder in Nazaret en de ontvangst! Zijn eerste publieke genezing en de overweldigende respons. Het kiezen van discipelen. Zijn werkelijke leringen.
Brief3. 129
Vervolgt met levensincidenten, leringen, zijn bewustwording dat zijn tijd op aarde zou worden afgebroken door kruisiging. Wat hij deed dat de woede van de Joodse Religieuze Leiders deed ontvlammen. Wat er echt gebeurde bij het `Laatste Avondmaal , de houding van de discipelen en de waarheid over zijn `ten hemel varen .
Brief 4. 171
CHRISTUS pakt de draad op over zijn leringen in Palestina en zegt dat hij en Mohammed, Boeddha en alle andere spirituele Meesters zijn doorgegroeid totdat zij allen zijn opgegaan in het CHRISTUSBEWUSTZIJN. CHRISTUS spreekt over de waarheid van de seksuele relatie, waarin hij aangeeft dat de verhouding tussen mannen en vrouwen uiteindelijk zal veranderen. Spirituele groei zal plaatsvinden en kinderen met nieuw spiritueel potentieel zullen geboren worden.
Brief 5 217
& 6 275
CHRISTUS legt het werkelijke scheppingsproces uit. Hij vermeldt wat wetenschappelijke en religieuze doctrines hebben geloofd, wijst dit af en definieert de WAARHEID VAN ZIJN. Hij vermeldt de waarheid over het menselijk ego, het middel voor aardse individualiteit en daarom noodzakelijk, maar ook de veroorzaker van al het lijden.
Brief 7. 331
CHRISTUS beschrijft de waarheid achter de seksuele daad wat er echt spiritueel en lichamelijk gebeurt. Hoe kinderen worden geboren op verschillende niveaus van bewustzijn. Hij legt de plek van mannen en vrouwen uit in de wereldorde.
Brief 8 375
CHRISTUS legt de realiteit uit van mannen en vrouwen, hoe te leven binnen de WETTEN VAN BESTAAN en te komen tot een harmonieuze gezegende staat van zijn waarin in alles overvloedig wordt voorzien, gezondheid terugkeert en vreugde de natuurlijke gemoedstoestand is. Ieder individu kan deze innerlijke staat van gezegendheid bereiken en vrede zal dan de norm worden.
Brief 9. 434
CHRISTUS knoopt de eindjes van zijn andere Brieven aan elkaar en vertelt mensen heel eenvoudig hoe zij het ego kunnen overwinnen, werkelijke eigenwaarde kunnen vinden en de vreugde van volmaakte innerlijke vrede kunnen ervaren. Hij roert racisme aan en geeft een persoonlijke boodschap van aanmoediging en liefde voor eenieder die zich aangetrokken voelt tot de Brieven.
Gebed 479
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.