Druktemaker Down Under

Een half jaar op reis met je kind

Elly Molenaar

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Druktemaker Down Under

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491154140, geïllustreerd, March 2020 UITVERKOCHT!

Uitgever: Sylfaen

serienaam/reeks: Quill pen

beschrijving

Ook met jonge kinderen kun je de wereld ontdekken. Op reis gaan, verre landen bezoeken en genieten van andere culturen en prachtig natuurschoon hoeft echt niet te stoppen zodra er gezinsuitbreiding plaatsvindt. Juist niet! Bedenk eens wat al die mooie en leerzame avonturen met je kind doen. Druktemaker Down Under neemt je mee langs tal van kindvriendelijke plekken in Nieuw-Zeeland en Australië, beschrijft grappige en ontroerende situaties en geeft massa's handige tips voor het reizen met kind(eren).
In Druktemaker Down Under reist Elly Molenaar zes maanden lang met vriend Richard en dochter Nika (3) door Nieuw-Zeeland en Australië. Een half jaar vol onvergetelijke belevenissen, dikke pret en bijzondere momenten. Van een aanvaring met een zeehond in Oamaru en een driftbui in de rugdrager op een bergkam in Western Australia tot een heuse 'kolala'-expeditie in New South Wales.

Elly Molenaar (1979) schrijft en fotografeert voor verschillende websites, bladen en kranten, waaronder oppad.nl en Kek Mama. Reizen is wat ze het liefste doet. Eerst in haar eentje, maar tegenwoordig samen met haar vriend en dochter.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.