De jongen bij de moefti

Filip Plompen

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 12.00 Tijdelijke prijs tot 31-12-2020, daarna € 20.00.

ISBN: 9789491144783, April 2018
Formaat: 21.3 (h) x 14.2 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 262 gram.

Uitgever: Beefcake Publishing

beschrijving

Zoals elk jaar passeert De Dodentocht in Mariekerke. Toch zal deze editie voor altijd in het collectieve geheugen blijven hangen. Een losgeslagen eenzaat laat een bom ontploffen. De naam 'Dodentocht' krijgt een wel heel lugubere bijklank.

Een jongen van negen ziet alles gebeuren. Het zal zijn leven veranderen, samen met dat van vele anderen. Wie stopt deze waanzin die actueler is dan ooit? Hoe kan men iets beginnen tegen nietsontziende haat?

Dit is het ontwapenende verhaal van een jongen die de schokkende gebeurtenis keer op keer herbeleeft. Samen met zijn vader probeert hij het onbegrijpelijke te begrijpen.

Filip Plompen is wijnadviseur bij Colruyt en volgt een opleiding Toegepaste Psychologie via afstandsonderwijs. Naast fietsen en marathons lopen is schrijven zijn passie. Wat in 2010 begon als een impulsieve daad, groeide uit tot een droom en een waar project. In 2015 kwam zijn eerste jeugdroman 'Het geluid van de stilte' uit. Intussen is hij bezig met verschillende nieuwe boeken, waaronder het vervolg op 'De jongen bij de moefti'.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.