Aan de rand van de toekomst

Rony A.F. Roeland

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Aan de rand van de toekomst

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491144752, March 2018
Formaat: 20.5 (h) x 13.9 (b) x 3.5 (d) cm. Gewicht: 493 gram.

Uitgever: Beefcake Publishing

beschrijving

Twee moorden en een overdosis witteboordencriminaliteit. Dit is niet het droomscenario, waarmee Ludo Deckers, hoofdinspecteur bij de Antwerpse politie, afscheid zou nemen van zijn actieve loopbaan. Zijn vierkante kilometer opgegooide Scheldegrond davert onder zijn voeten als zijn jonge, mooie, Oekraïense vriendin hem in de armen valt en vertelt dat haar zus van de aardbol verdween.

Het aantal verdachten is miniem en het onderzoek verloopt stroef. Intussen stoot hij op een cocaïnehandel die stelselmatig internationale allures aanneemt. En alsof dit alles nog niet genoeg is, vliegt zijn ex-echtgenote als een ongeleid projectiel door de Antwerpse straten.

Liefde en waanzin, moord en drugs zijn de ingrediënten van deze spannende thriller, die explodeert in een onwaarschijnlijke, onvoorspelbare ontknoping. Welkom aan de rand van de toekomst.


Rony Roeland (1955) is verzekeringsmakelaar. Hij houdt van boeken lezen en is sinds de oprichting lid van het Cyriel Buyssegenootschap. Als prille dertiger beloofde hij zichzelf ooit een boek te schrijven. Intussen werd zijn droom werkelijkheid. 'Aan de rand van de toekomst' is zijn debuut.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.