De stad trilt

Anton Michels

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
De stad trilt

paperback/ gebrocheerd: € 17.50

ISBN: 9789491144714, April 2018 UITVERKOCHT!

Uitgever: Beefcake Publishing

beschrijving

'De stad trilt' vertelt het verhaal van een dag in het leven van Andreas. Nu zijn verplichtingen als student zijn weggevallen aan het begin van de zomer, is hij vrij om te doen wat hij wil. Zijn jeugdvriend Torben is net terug uit een instelling. Ze trekken samen door de stad en ontmoeten een bont allegaartje van mensen die hen vooral in verwarring brengen en hun leven ingewikkelder maken. Wanneer ook Lorna, het meisje op wie Andreas al heel zijn leven verliefd is, op het toneel verschijnt, dreigt Andreas verstrikt te raken in een web van gedachten, gevoelens, verlangens en herinneringen.

Michels' personages schipperen tussen genieten van de vrijheid en vluchten voor de leegte. Ze zoeken soelaas in de liefde, maar die lijkt hen onmogelijk gemaakt door psychologische barrières.

Anton Michels (1994, Gent) behaalde in 2016 een master in de Vergelijkende Moderne Letterkunde. Tijdens zijn opleiding kwam hij in contact met de boeken en auteurs die hem gevormd hebben als lezer en prille schrijver. Hij is in sterke mate beïnvloed door de Amerikaanse stijl, onder anderen door Salinger, Kerouac en Hemingway. 'De stad trilt' is zijn debuut.


Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.