Het geheim van de sleutelmeester

Annelies De Cooman

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Het geheim van de sleutelmeester

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491144684, 215 blz., December 2017 UITVERKOCHT!

Uitgever: Beefcake Publishing

beschrijving

Wanneer Louis samen met zijn ouders en zijn troetelrat Baziel verhuist naar een oud kasteel op het platteland, vindt hij dat best spannend. Aangemoedigd door de sympathieke tuinman Bert, die de geschiedenis van slot Saghaven op zijn duimpje kent, gaat Louis op jacht naar een mysterieuze schat. Maar de zoektocht verloopt niet van een leien dakje en ook op school krijgt Louis het hard te verduren door de pesterijen van Pieter-Jan.

Gelukkig is Marie er nog, een pienter en aardig meisje uit zijn klas, met wie hij meteen vriendschap sluit. Als ze op een dag door Pieter-Jan en zijn bende achtervolgd worden, vluchten ze langs een oude, verborgen doorgang het kasteel in. En dan ontdekt Louis dat Saghaven nog een veel groter geheim verbergt. Een geheim dat zijn leven voorgoed zal veranderen...

Annelies De Cooman (° 1978) is opgegroeid in Aalst en woont nu in Zwalm, samen met haar echtgenoot Dirk, zonen Simon en Dries en vijf poezen. Hoewel ze als jurist vooral met de neus in de wetboeken zit, liet de passie voor literatuur en vooral de droom om ooit zelf een boek te schrijven haar nooit helemaal los. Wat oorspronkelijk bestemd was als een cadeau voor haar kinderen, belandde door de aanmoediging van familie en vrienden toch bij deze uitgeverij. Het resultaat is een spannend en grappig avontuur, vol magie en verrassingen!Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.