Dodelijk spiritisme

Joke De Meyer

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Dodelijk spiritisme

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491144646, 170 blz., December 2017
Formaat: 21.0 (h) x 14.0 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 241 gram.

Uitgever: Beefcake Publishing

beschrijving

Een jonge erfgename neemt haar intrek in La Portière, het tussen bossen verscholen landhuis van haar overleden tante. Deze vrouw bleek er bizarre gewoontes op na te houden en contact te leggen met het hiernamaals via spiritistische seances.

Een lugubere moord vormt de aanzet tot een hele reeks vraagtekens: wat verbergt de mystieke residentie? Zijn er echt demonen aan het werk of is er iets minder bovennatuurlijks aan de hand? Een excentriek Gents speurdersteam gaat onmiddellijk aan de slag en probeert een rationele uitleg te vinden voor de eigenaardige gebeurtenissen.


Dood af en toe eens de tijd met een moord! In de jaren 80 heeft Joke De Meyer meer dan honderd luchtige mysterieverhalen geschreven. Deze whodunits, doorspekt met spanning, intriges en grappige passages, verschijnen intussen als feuilleton in een Nederlandse krant. 'Dodelijk spiritisme' is haar eerste verhaal in boekvorm.

De belevenissen van een fictief en prettig gestoord politieteam in Gent vormen de rode draad. De hoofdpersonages zijn charmant, ijdel, maar ook vol zelfrelativering en humor. De combinatie van niet-alledaagse raadsels met ludieke situaties maken de verhalen van Joke De Meyer boeiend en toegankelijk voor een zo ruim mogelijk publiek. Jokes levensleuze willen we u niet onthouden: Humor houdt de fontein der eeuwige jeugd bruisend.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.