Hoelang blijf je?

Josiane Lefèvre

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Hoelang blijf je?

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491144639, 162 blz., October 2017 UITVERKOCHT!

Uitgever: Beefcake Publishing

beschrijving

Wanneer je de pedalen kwijt bent, begint een lange zoektocht naar nieuwe. En waar beter te zoeken dan in een ver, onbekend land. Maar zal de verte werkelijk rust brengen? Of enkel nieuwe vragen? Wat lijkt te starten als een banale conversatie tussen twee vreemdelingen verandert al snel in een universele beproeving: de zoektocht naar de zin van het leven.

Hoelang blijf je? wil een antwoord op de complexiteit achter de eenvoud. Het is een verhaal over afscheid nemen, gelukkig zijn en waarom dat soms net zo moeilijk is. Het neemt je mee op een filosofische reis die verder gaat dan landsgrenzen, met een tuinman, een vijgenboom en de zee als metgezellen.


Josiane Lefèvre (1958-2015) was leerkracht niet-confessionele zedenleer. Daarnaast was ze gids bij het Red Star Line Museum en Lekker Antwerpen. Schrijven deed ze ook, haar hele leven. Ze was geboren om verhalen te vertellen. De novelle Bitter blauw was haar debuut, ontstaan tijdens een wandeling badend in nostalgie, door Brussel. Hoelang blijf je? is haar eerste postuum verschenen werk.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.