Geen tranen voor jou

Nicky Michiels

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Geen tranen voor jou

paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491144554, geïllustreerd, June 2017 UITVERKOCHT!

Uitgever: Beefcake Publishing

illustrator: Jessica Raes

beschrijving

"Voor jou, beste lezer, ligt een verhaal over jarenlang misbruik, over een kinderleven vol pijn en verdriet. Maar ook een verhaal over hoop dat ik met jou wil delen, net omdat het niet eenvoudig is om het te vertellen. Op deze manier wil ik voor mezelf en anderen een taboe doorbreken. Hiervoor geef ik je een kijk in het diepste van mijn ziel.

Ik werd van mijn tiende jaar tot mijn zestiende systematisch verkracht. De moeilijke thuissituatie en het onzekere meisje dat ik toen was, maakten het allemaal mogelijk. Ik vertel wat er met me gebeurd is. Zonder details weg te laten. Soms moet je nu eenmaal choqueren om de juiste respons te krijgen. Ik vertel wat er gebeurde met mijn leven, nadat het misbruik was gestopt. En uiteindelijk, hoe mijn leven er nu uitziet, twintig jaar later.

Wie weet heb jij wel een soortgelijke ervaring doorstaan en weet je even niet meer hoe je verder moet. Ik laat je daarom alvast weten wat je kunt vinden op het einde van mijn boek, namelijk tips over hoe je een strijd kan overwinnen die enkele jaren van je leven in beslag zal nemen. Want een dergelijke strijd moet je leveren wanneer je een rechtszaak opstart tegen iemand die een deel van je ziel meenam, een deel dat je nooit nog terug zal krijgen..."


Nicky Michiels schrijft in haar boek 'Geen tranen voor jou' haar moeilijke jeugd van zich af. Ze neemt daarbij geen blad voor de mond. Wanneer ze vertelt over haar relatie met haar familie en omgeving, de vernederingen van het misbruik of de lange weg die ze aflegt in de rechtbank, laat ze niets aan de verbeelding over. De waarheid spreekt voor zich. Ondanks alle ellende weet Nicky te overleven. Ze groeit uit tot een sterke, strijdlustige vrouw. Met dit boek wil ze anderen helpen die in eenzelfde situatie zijn terechtgekomen. Want niemand zou dit ooit alleen moeten dragen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.