Het Cijfermysterie

Glen Goutstap

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het Cijfermysterie

paperback/ gebrocheerd: € 20.46: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491080784, 306 blz., November 2014
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 2.6 (d) cm. Gewicht: 585 gram.

Uitgever: Limburger.nl/mijnboek

beschrijving

Han Hartsen, financieel directeur van Trechter, een internationale transportonderneming, weet enige informatie over vreemde praktijken door te geven aan zijn vriend Richard Benne, bedrijfsleider van een drukkerij in het Limburgse Heerlen. Benne begrijpt er niets van en wil Hartsen spreken. Hartsen wordt echter dood aangetroffen en kort daarna wordt Benne zelf bedreigd. De grote vraag is: waarom?

Samen met rechercheur Thom de Vries en een oude geliefde, Jacqueline, wordt Benne meegesleurd in een opeenvolging van vreemde gebeurtenissen. De zaak lijkt onoplosbaar. Tegelijkertijd bloeit de liefde tussen Richard en Jacqueline opnieuw op.Glen Goutstap is het pseudoniem/anagram voor Paul Göttgens, geboren en getogen Heerlenaar.
Door al meer dan 30 jaar werkzaam te zijn in de grafische industrie, is de combinatie van het drukkersvak en de voorliefde voor het thrillergenre, voor de hand liggend.
Al jaren sluimerde bij hem het idee om thrillers te schrijven. Door te kiezen voor een verhaal dat gesitueerd is rond een drukkerij is "Het Cijfermysterie" een boek met een nieuwe, verfrissende insteek.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.