Grip op de zaak

de 5 hoekstenen van succesvolle ICT-veranderingen

Patrick van Burgel

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Grip op de zaak

paperback/ gebrocheerd: € 16.40

ISBN: 9789491080166, geïllustreerd, 94 blz., July 2010 UITVERKOCHT!

Uitgever: Mijnbestseller B.V.

beschrijving

Geen moeilijke modellen, maar in eenvoudige taal geschreven. Begrijpbaar voor iedereen die in organisaties met ICT-hulpmiddelen werkt en van ICT-veranderingen een succes wil maken. Een handboek voor managers die willen weten waarom ICT-projecten stroef verlopen, en wat ze er aan kunnen doen.

Patrick van Burgel heeft de afgelopen 10 jaar veel ervaring opgedaan bij organisatie- en ICT-veranderingen. Vaak lopen ICT-veranderingen mis doordat en met 'oogkleppen' naar de uitdaging gekeken wordt. Belangrijk is dat 5 essentiele onderdelen in iedere ICT-verandering voldoende aanwezig zijn.

Het inzicht is niet nieuw, er zijn al vele verschillende (technische) modellen die hierop aansluiten. Wat wel nieuw is, is dat het deze keer eenvoudig uitgelegd wordt. Geen moeilijke termen en ingewikkelde modellen. Wanneer managers de 5 hoekstenen herkennen en de samenhang zien, kunnen zij de ICT-verandering veel effectiever beinvloeden.

Patrick van Burgel is organisatie- en ICT-deskundige. Hij studeerde bedrijfskunde aan Universiteit Nyenrode en autotechniek aan de Hogeschool in Apeldoorn. Hij combineert technisch inzicht met het bedrijfskundige en verbindt hiermee organisatie en ICT.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.