Hoofdstukken aanbestedingsrecht

een inleiding tot het verstrekken van overheidsopdrachten

H.D. van Romburgh

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Hoofdstukken aanbestedingsrecht

paperback/ gebrocheerd: € 49.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491073953, 180 blz., January 2014
Formaat: 23.9 (h) x 17.0 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 389 gram.

Uitgever: Berghauser Pont Publishing

beschrijving

Hoofdstukken Aanbestedingsrecht is een zeer toegankelijke, stapsgewijze inleiding tot het aanbestedingsrecht na inwerkingtreding van de Aanbestedingswet 2012. Het biedt een introductie tot het aanbestedingsrecht, een praktisch handvat om de hoofdlijnen van de nieuwe wet in de vingers te krijgen met vele voorbeelden en jurisprudentie, in een toegankelijke schrijfstijl.

Bij aanbestedingsrecht gaat het in belangrijke mate om het 'interstatelijk handelsverkeer' en de procedureregels die ter bevordering hiervan zijn opgesteld. Daarin staan de Europeesrechtelijke speerpunten als het beginsel van non-discriminatie, het gelijkheidsbeginsel, transparantie en proportionaliteit centraal. Dit handboek geeft inzicht in de hoofdlijnen van het aanbestedingsrecht en deze procedureregels.

Hoofdstukken aanbestedingsrecht biedt een praktisch handvat voor inkopers, verstrekkers van overheidsopdrachten en anderen die zich bezighouden met de praktijk van het aanbestedingsrecht. Daarnaast is dit boek zeer geschikt voor het onderwijs.

Auteur: prof. mr. dr. H.D. van Romburgh

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.