Wft voor de verzekeringsbranche

a quick reference guide

Ester Nederlof-Wouters van den Oudenweijer; Sjoerd van den Ende; Mark Wisse

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Wft voor de verzekeringsbranche

paperback/ gebrocheerd: € 49.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491073908, 310 blz., September 2013
Formaat: 21.0 (h) x 14.7 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 402 gram.

Uitgever: Berghauser Pont Publishing

beschrijving

In Wft voor de verzekeringsbranche, a quick reference guide, is de toezichtwetgeving opgenomen die specifiek voor de verzekeringsbranche van belang is. Aan de hand van praktijkvoorbeelden worden de raakvlakken met de Wft uitgelegd.

De Wet op het financieel toezicht en de daaraan gelieerde regelgeving bevat de meest uiteenlopende regels die op diverse soorten financiële ondernemingen van toepassing zijn. Voor mensen werkzaam in de verzekeringsbranche zijn niet al die regels even relevant. Dit boek biedt een selectie van alleen de voor de verzekeringsbranche relevante regels voor - in het bijzonder - niet-juristen die werkzaam zijn bij verzekeraars, assurantietussenpersonen en gevolmachtigden.

Het is een 'quick reference guide' die een selectie van toezichtwetgeving geeft, die bij het uitoefenen van het bedrijf van levensverzekeraar, schadeverzekeraar of natura-uitvaartverzekeraar, het bemiddelen c.q. adviseren over levensverzekeringen, schadeverzekeringen of natura-uitvaartverzekeringen of het optreden als (onder)gevolmachtigde agent doorgaans de revue zal passeren.

Auteurs: E. Nederlof-Wouters van den Oudenweijer, S. van den Ende en F. van der Woude

ISBN: 9789491073908

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.