Jurisprudentie bijzondere wetten

C.W.M. van Alphen

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Jurisprudentie bijzondere wetten

paperback/ gebrocheerd: € 59.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491073281, 300 blz., December 2011
Formaat: 23.8 (h) x 15.8 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 557 gram.

Uitgever: Berghauser Pont Publishing

beschrijving

In de uitgave Jurisprudentie Bijzondere wetten zijn uitspraken verzameld die betrekking hebben op de Drank- en Horecawet de Wet op de kansspelen de Winkeltijdenwet de Wet Bibob de Gemeentewet de Algemene Plaatselijke Verordening en de sluitingsbevoegdheid die is opgenomen in de Opiumwet. Deze uitgave kan als naslagwerk dienen voor veel van de voorkomende vraagstukken in de bestuursrechtelijke praktijk en als lesmateriaal in deze terreinen van de bijzondere wetgeving.

De jurisprudentie is geselecteerd op het belang van de rechtsontwikkeling en de bestuurspraktijk. De uitspraken zijn zodanig samengevat dat de belangrijkste informatie er onmiddellijk uit kan worden afgeleid zodat de redenering van de rechter in relatie tot de feiten en wettelijke bepalingen zijn weergegeven. Dit maakt het hanteren van deze uitgave verder eenvoudiger. Het opzoeken van de letterlijke volledige tekst van de uitspraak is dan niet meer nodig.

De jurisprudentie in deze uitgave is gebundeld op thema en bevat trefwoorden en verwijzingen naar de relevante wetsartikelen. Jurisprudentie Bijzondere wetten is daarom naast een praktisch naslagwerk ook geschikt als studiemateriaal.

Onder redactie van: mr. C.W.M. van Alphen

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.