Weet je wel hoe geweldig je bent?

Dominique Kersten

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Weet je wel hoe geweldig je bent?

gebonden: € 14.95

ISBN: 9789491064012, geïllustreerd, 50 blz., July 2010
Formaat: 20.8 (h) x 20.7 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 312 gram.

Uitgever: Special Powers

serienaam/reeks: Special Powers - Self coaching for Kids

trefwoorden: coach geweldig onzekerheid special powers zelfvertrouwen

beschrijving

Dit is het 1e boekje uit de reeks 'Special Powers - Self-coaching for Kids'. De reeks bestaat uit eigenwijze, positieve en coachende verhalen met veel humor. Met behulp van de boekjes kunnen kinderen op een leuke manier hun 'Special Powers' oefenen, mijn verzamelnaam voor levensvaardigheden als: stevig staan, zelfvertrouwen hebben, omgaan met verschillende soorten gevoelens, kiezen, durven, etc. De verhalen gaan over situaties waar ieder kind wel eens mee te maken heeft, direct of indirect. Niet stigmatiserend dus!

Soms vergeet ik even... hoe geweldig ik ben. Heb jij dat ook wel eens? Dit boekje gaat over zelfvertrouwen en... onzekerheid. het helpt je herinneren hoe geweldig je ook alweer precies bent! En waarom! Dat is handig als je per ongeluk je zelfvertrouwen eventjes kwijt bent (en dat overkomt de besten hoor!). Met dit boekje heb je het zo weer teruggevonden!

Achterin kun je foto's of briefjes plakken, iets schrijven of tekenen. Allemaal extra geheugensteuntjes voor jezelf! En als jouw ‘geweldigheid’ niet in dit boekje past (en dat kan ik me voorstellen!), pak er dan gerust extra papier bij, of klei, of maak een liedje over jezelf, alles mag!

Je hoeft trouwens niet eerst iets te hebben geleerd, gedaan, gedurfd, veranderd of afgemaakt om geweldig te zijn hoor! Je bent nu al geweldig!! Precies zoals je bent op dit moment! En als jij je geweldig voelt, gaat alles een stuk gemakkelijker!

Het boekje heeft nog een héél bijzonder extraatje: 'Special Effects' in de vorm van Augmented Reality!! In het boekje zit een symbool waaruit een 3-dimensionale voorstelling getoverd wordt op het moment dat je het voor de webcam houdt op de website www.specialpowers.nl (op de pagina ‘Special Effects’).

‘Self-coaching’ betekent dat kinderen en ouders zelf thuis met de boekjes aan de slag kunnen gaan. De originele wijze waarop de onderwerpen aan bod komen, nodigt uit tot nabespreken. Dit kan tot verrassende inzichten leiden ;-) De reeks is geschikt voor opgroeiende kinderen vanaf ± 5 jaar en volwassenen van alle leeftijden!

Meer informatie is te vinden op www.specialpowers.nl

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.