Can Do Welzijn Leerwerkboek Deel A+B

Kees van Daalen; Mirjam IJzerman; Jan van den Bos; Cherish Grune; Marleen Koevoets; Jop Luberti; Hans Mes; Marije Metselaar; Janet Molenaar

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Can Do Welzijn Leerwerkboek Deel A+B

paperback/ gebrocheerd: € 30.35: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490998837, geïllustreerd, June 2013
Formaat: 29.8 (h) x 21.1 (b) x 3.4 (d) cm. Gewicht: 1566 gram.

Uitgever: Deviant, Uitgeverij

beschrijving

ISBN 9789490998837

CAN DO WELZIJN LEERWERKBOEK, DEEL A+B


Can Do Welzijn is een mbo-methode voor Engels voor studenten die een opleiding volgen in welzijn, denk aan pedagogisch werk, maatschappelijke zorg of onderwijsassistent. In het leerwerkboek vind je opdrachten op drie mbo-niveaus (niveau 2,3 en 4) terug. Je kiest in het leerwerkboek jouw eigen route en kunt jouw voortgang gemakkelijk bijhouden. Met deze methode bereid je je goed voor op de examens Engels.

In Can Do werk je in zes thema’s aan jouw taalvaardigheden Engels, gericht op het dagelijks leven en het beroepsleven. Daarnaast kan je in Can Do Online extra oefenen met de lesstof. Hiervoor kan je een licentie aanschaffen.


AANVULLEND LESMATERIAAL

Bij de methode Can Do is aanvullend lesmateriaal beschikbaar, waaronder toetsen, instructievideo’s en extra opdrachten. De docent kan dit lesmateriaal kosteloos downloaden via Studiemeter en beschikbaar stellen voor studenten.Het boekenpakket bestaat uit:

- Can Do Welzijn deel A

- Can Do Welzijn deel B

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.