Economie & administratie A2/B1/B2 Leerwerkboek Engels

Kees van Daalen; Mirjam IJzerman; Jan van den Bos; Cherish Grube; Marleen Koevoets; Jop Luberti; Hans Mes; Marije Metselaar; Janet Molenaar

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Economie & administratie A2/B1/B2 Leerwerkboek Engels

paperback/ gebrocheerd: € 30.35: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490998813, geïllustreerd, June 2013
Formaat: 29.7 (h) x 21.2 (b) x 4.4 (d) cm. Gewicht: 1981 gram.

Uitgever: Deviant, Uitgeverij

serienaam/reeks: Can do

beschrijving

ISBN 9789490998813

CAN DO ECONOMIE & ADMINISTRATIE LEERWERKBOEK, DEEL A+B


Can Do Economie & Administratie is een mbo-methode voor Engels voor studenten in commerciële, administratieve, secretariële en logistieke opleidingen. In het leerwerkboek vind je opdrachten op drie mbo-niveaus (niveau 2,3 en 4) terug. Je kiest in het leerwerkboek jouw eigen route en kunt jouw voortgang gemakkelijk bijhouden. Met deze methode bereid je je goed voor op de examens Engels.

In Can Do werk je in zes thema’s aan jouw taalvaardigheden Engels, gericht op het dagelijks leven en het beroepsleven. Daarnaast kan je in Can Do Online extra oefenen met de lesstof. Hiervoor kan je een licentie aanschaffen.


AANVULLEND LESMATERIAAL

Bij de methode Can Do is aanvullend lesmateriaal beschikbaar, waaronder toetsen, instructievideo’s en extra opdrachten. De docent kan dit lesmateriaal kosteloos downloaden via Studiemeter en beschikbaar stellen voor studenten.Het boekenpakket bestaat uit:

- Can Do Economie & Administratie deel A

- Can Do Economie & Administratie deel B

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.