VIA handboek

competentiegerichte methode Nederlands voor alle niveaus van het mbo

Nes van Hulzen; Hans Kruger; Suzet Volders; Marleen Tienstra; Marjan Dorresteijn; Michael Mandersloot; Ruud van den Belt

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
VIA handboek

gebonden: € 26.75: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490998509, geïllustreerd, April 2012
Formaat: 24.6 (h) x 17.7 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 564 gram.

Uitgever: Deviant, Uitgeverij

beschrijving

ISBN 9789490998509

VIA HANDBOEK


In dit VIA Handboek vind je de theorie die hoort bij de methode VIA en bestaat uit zes delen: grammatica, spelling, stijl, spreken en gesprekken voeren, lezen en schrijven. Het handboek biedt je een handig naslagwerk bij de werkboeken.


OVER DE METHODE

VIA mbo is een methode Nederlands voor studenten op alle mbo-niveaus. In de methode wordt vanuit een beroepsgerichte context geoefend met alle taalvaardigheden voor Nederlands. Daarnaast bereid je je in VIA goed voor op de examens Nederlands. De opdrachten maak je in een werkboek en in StarttaalOnline kan je digitaal extra oefenen met de vaardigheden grammatica, spelling en stijl. Hiervoor kun je een licentie aanschaffen.


AANVULLEND LESMATERIAAL

Bij de methode VIA is aanvullend lesmateriaal beschikbaar, waaronder antwoordmodellen, kijk- en luisterfragmenten en werkbladen. De docent kan dit lesmateriaal kosteloos downloaden via Studiemeter en beschikbaar stellen voor studenten.
Dit ISBN bevat het VIA Handboek.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.