Startrekenen wiskit

basisvaardigheden wiskunde

Sander Heebels; Rob Lagendijk; Jelte Folkertsma; Jasper van Abswoude; Cyriel Kluiters; Rieke Wynia

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 23.65: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490998370, geïllustreerd, June 2012
Formaat: 29.7 (h) x 21.1 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 635 gram.

Uitgever: Deviant, Uitgeverij

beschrijving

STARTREKENEN WISKIT is de methode basisvaardigheden wiskunde van Uitgeverij Deviant. Startrekenen Wiskit biedt de mogelijkheid om de wiskundige kennis van studenten of leerlingen bij te spijkeren of op te frissen. Wiskunde is voor veel studenten of leerlingen een lastig vak. Wiskit helpt ze met korte, heldere uitleg en veel voorbeelden.

DOELGROEP
Startrekenen Wiskit kan onder meer gebruikt worden ter voorbereiding op een hbo-opleiding, als ondersteunende methode in het voortgezet onderwijs en voor studenten die overstappen naar een andere opleiding of een versneld traject volgen. Wiskit leent zich zowel voor klassikaal als voor individueel onderwijs. Om met een Startrekenen Wiskit aan de slag te kunnen is rekenvaardigheid op niveau 2F vereist. Wiskundige voorkennis is niet nodig.

OPBOUW VAN DE LESSTOF
Het leerwerkboek Startrekenen Wiskit bestaat uit hoofdstukken die zijn onderverdeeld in korte paragrafen. Elke paragraaf behandelt een specifiek wiskundig onderwerp en is voor de student of leerling overzichtelijk en behapbaar.De paragrafen in Startrekenen Wiskit zijn in drie trappen opgebouwd:

- Theorie: korte uitleg van de stof in begrijpelijke taal.

- Voorbeelden: één of meerdere uitgebreide voorbeelden en beknopte voorbeeldoplossingen, telkens ondersteund door visuele hulpmiddelen.

- Opgaven: een serie oefenopgaven die in een schrift gemaakt kunnen worden en een kernopdracht waarvoor uitwerkruimte in het boek is opgenomen.Deze paragraafstructuur biedt studenten of leerlingen voldoende mogelijkheid om uitgebreid te oefenen met een sterk afgebakend onderwerp. De kernopdracht toetst de kennis van de student of leerling en geeft de docent de mogelijkheid om het werk te beoordelen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.