Een fantastische verjaardag

Nanda Roep

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Een fantastische verjaardag

gebonden: € 12.25

ISBN: 9789490983277, geïllustreerd, 100 blz., September 2014
Formaat: 21.7 (h) x 14.0 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 254 gram.

Uitgever: Nanda, Uitgeverij

serienaam/reeks: Plaza Patatta

illustrator: Silvester

beschrijving

In dit feestelijke Plaza Patatta-boek wordt Lotte maarliefst 10 jaar. Dat wordt natuurlijk uitbundig gevierd in dit vrolijke gezin! Als de kinderen het bos in zijn gegaan voor de opdrachtjes van de speurtocht, loopt het echter allemaal anders dan gedacht...

Plaza Patatta is voor iedereen. De verhalen zijn grappig en spannend, en niet al te dik. Daardoor kunnen ook kinderen die moeizaam lezen wel een deeltje doorkomen. Degenen die het goed en gemakkelijk kunnen, lezer Plaza Patatta als een vrolijke stripboekenserie.

Door de vele gratis extra's op de website, komen kinderen van alle niveaus samen. Er is lezen, muziek, knutselen en koken. Nieuw toegevoegd: wetenschap. Smul mee met Plaza Patatta!

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Nanda Roep heeft ruim 50 kinderboeken geschreven. Ze presenteert het programma 'Mijn eigen boek' voor KRO Kindertijd. Ze schrijft romans en ook liedjes. Sinds een aantal jaren heeft ze de multimediale 'Uitgeverij Nanda' waarmee ze naast boeken ook muziek, theater en televisie produceert.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.