De aansprakelijkheidsverzekering

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De aansprakelijkheidsverzekering

paperback/ gebrocheerd: € 26.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490962357, 76 blz., November 2011
Formaat: 24.2 (h) x 15.8 (b) x 0.5 (d) cm. Gewicht: 162 gram.

Uitgever: Uitgeverij Paris B.V.

serienaam/reeks: ACIS-serie

redactie: Hendrikse; Rinkes

beschrijving

Op vrijdag 4 november 2011 vond het symposium 'De aansprakelijkheidsverzekering' plaats. Het symposium werd georganiseerd door het UvA Amsterdam Centre for Insurance Studies (ACIS). Medewerking aan het symposium werd verleend door de Master Verzekeringskunde van UvA Amsterdam Business School, de Open Universiteit en het Eggens Instituut voor Postacademisch Juridisch Onderwijs van de Universiteit van Amsterdam.

In deze bundel treft u - in de volgorde van het symposiumprogramma - de schriftelijke weergave van vier van de acht aldaar door de sprekers gehouden voordrachten aan. Drie van de vier auteurs zijn als onderzoeker aan ACIS verbonden.

In de bijdragen wordt wetenschappelijke diepgang gecombineerd met praktische toepasbaarheid. Naast het weergeven van de 'state of the art' is beoogd zo veel mogelijk bruikbare oplossingen te geven voor problemen waar pasklare antwoorden niet (direct) voorhanden zijn en zijn tevens - voor zover toepasselijk - kritiekpunten bij bestaande uitgangspunten en oplossingen geplaatst.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.