Alle tegenslag overwonnen

Frederika Meerman

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Alle tegenslag overwonnen

paperback/ gebrocheerd: € 17.85

ISBN: 9789490902483, 176 blz., October 2013
Formaat: 20.9 (h) x 14.4 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 307 gram.

Uitgever: De Rode Tulp, Uitgeverij

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Moeder Sandra en dochter Lisa hebben het niet makkelijk. Ramon, Sandra's man en Lisa's vader, is gestorven. Hij was altijd hun steun en toeverlaat, en hij verdedigde hen altijd. Want Lisa is een bijzonder kind: ze is hoogbegaafd, en daarom wordt ze gepest. En omdat Sandra haar dochter wil verdedigen, heeft zij vaak ruzie gehad met de omgeving. Na Ramons dood staan ze er alleen voor. De weinige familie die ze hebben, woont ver weg, en begrijpt hun problemen ook niet, en vrienden hebben ze niet meer.
Het lijkt wat beter te gaan als Lisa op school een nieuwe vriendin krijgt. Dit lijkt een echte vriendin, maar dat blijkt toch niet zo te zijn.
Sandra heeft gelukkig werk bij een bazin die aardig voor is, en die zo langzamerhand meer wordt dan alleen een werkgever. Toch valt het Sandra en Lisa niet mee om geaccepteerd te worden. Ze moeten zich door een hoop tegenslagen heen worstelen voor ze eindelijk mensen ontmoeten die hen accepteren zoals ze zijn. En net als alles goed lijkt te zijn, wordt Sandra ziek. Zullen ze ooit een normaal leven kunnen leiden?

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Alle tegenslag overwonnen

paperback/ gebrocheerd: € 24.80
Dyslexie uitgave

Alle tegenslag overwonnen

paperback/ gebrocheerd: € 19.85
Moeder Sandra en dochter Lisa hebben het niet makkelijk. Ramon, Sandra's man en Lisa's vader, is gestorven. Hij was altijd hun steun en ...

Meer boekennieuws op Facebook.