De Laatste Dag van de Struisvogel

Judy Lohman

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De Laatste Dag van de Struisvogel

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490860172, 386 blz., February 2020
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 552 gram.

Uitgever: Pumbo.nl B.V.

beschrijving

‘De Laatste Dag Van De Struisvogel’ is een thriller waarin het heden op een meeslepende wijze wordt verweven met het verleden.
Dixie Voogd heeft haar leven op orde. Ze heeft werk dat haar uitdaagt en trouwe vrienden. Ze heeft de affaire van haar man naar haar idee overleefd, en twee volwassen zonen die geen echte zorgen geven. Natuurlijk, ze rookt te veel en draagt een jarenlang geheim met zich mee dat ze nauwelijks voor zichzelf durft te erkennen, maar voor de rest? Zij is arrivata. Totdat ze, op een willekeurige dag, een bericht van een schim uit haar verleden krijgt. Vanaf dat moment wordt haar rustige leven onderuit gehaald. De nachtmerrie begint. Op alle fronten. Haar gezondheid speelt op. Peter, haar man, verliest zijn baan en lijkt daarna zichzelf te verliezen. Haar demon, de schim uit haar verleden, Lars Kreveld, komt een oude rekening vereffenen. Hij chanteert haar, maar waarmee? Is het een oude misdaad die het daglicht niet kan verdragen of speelt er nog iets anders op de achtergrond mee? ‘

‘…Een uitstekende pageturner met een onverwacht plot. Het is een boek dat je maar moeilijk weg kunt leggen. Op humoristische en scherpe wijze wordt de wereld bekeken door de ogen van een verstokte roker. De thriller heeft meerdere verhaallijnen waardoor de titel ook meerdere betekenissen heeft…’ ( Rob Broekstra – STIVORO voor een rookvrije toekomst)

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.