Oranjestick

5 ebooks rond koning en kroning

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Oranjestick

overig gegevensdrager: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490848859, geïllustreerd, March 2013
Formaat: 11.9 (h) x 9.0 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 75 gram.

Uitgever: PixelPerfect Publications

serienaam/reeks: Ebookstick

beschrijving

Oranjestick
5 ebooks rond koning en kroning

Samen op een usb-stick in een metalen geschenkdoosje met venster.

Ik ben Alexander, klaar voor de troon - Han van Bree

Er bestonden twijfels over Willem-Alexanders geschiktheid voor het koningschap en ook hijzelf leek niet altijd evenveel zin te hebben in de baan die onvermijdelijk op hem wacht. Hij vloog enkele keren (letterlijk en figuurlijk) stevig uit de bocht. In dit boek wordt het leven van de prins kritisch onder de loep genomen.


Het fenomeen Máxima - Piet Lekkerkerk

Máxima mag je gerust een fenomeen noemen. Vrijwel niemand in Nederland wist in het voorjaar van 1999 van haar bestaan af. Maar toen bekend werd dat zij de nieuwe vriendin van prins Willem-Alexander was, had binnen een half jaar bijna iedereen een mening over haar gevormd. Dit boek probeert een antwoord te geven op de meest voor de hand liggende vragen over prinses Máxima die de meeste mensen vergeten te stellen.

Degelijk, heel prettig leesbaar. Recensie NBD Biblion


Koningskind. Heeft Willem-Alexander recht op de troon? - Rob van Hoorn

Heeft de koning Willem-Alexander wel recht op de troon? Alles draait daarbij om de vraag: is zijn overgrootmoeder koningin Wilhelmina wel de echte dochter van koning Willem III? In deze, deels op feiten gebaseerde, royal detective probeert hoofdpersoon Gijs van Ravenstein antwoord te vinden op die vraag. Hij wordt in zijn zoektocht gedwarsboomd door onbekende maar machtige tegenstanders. Hij doet een ontdekking die het voortbestaan van het Huis van Oranje aan het wankelen brengt.


De vergelding: aanslag op de koning - Olaf Andersen

Bij een aanslag op de koning vliegt het glas van de Gouden Koets alle kanten op. De koning zelf zakt dodelijk getroffen in elkaar. Verderop wachten ministers en kamerleden tevergeefs op de aankomst van de koning. Als de harde boodschap hen uiteindelijk bereikt, is de chaos in Den Haag al niet meer te overzien.

De herkenbare locatie en de vlotte stijl maken dit een leesbare politieke thriller. Recensie NBD Biblion


Ik wil geen koningin meer zijn! - Marieke de Koning

Koningin Caroline heeft het druk met koninginnenzaken. Elke dag moet ze linten knippen, knopen doorhakken en ook nog zwaaien naar de mensen. Op een dag wil ze niet meer. Ridder Robbert, Karel Kok en Dokter Douwe proberen haar te helpen, maar de koningin houdt voet bij stuk: de baas zijn is stom. Minister Mors neemt graag haar plaats in. Alleen Ton Tuinman weet haar met een wilde rit in de kruiwagen over te halen om weer de leiding te nemen over het koninkrijk.

Fraai geïllustreerd kinderboek voor 5 tot 7 jaar. In PDF.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.