Het hele verhaal in Gebarentaal Werkboek Niveau 1

Nederlandse Gebarentaal voor iedereen!

Iris Wijnen; Tom Uittenbogert

 
 

gebonden: € 15.95

ISBN: 9789490824112, 44 blz., September 2015
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 0.3 (d) cm. Gewicht: 171 gram.

Uitgever: Arcos Publishers V.O.F.

redactie: Kirstin Plante

beschrijving

Het hele verhaal in Gebarentaal - Nederlandse Gebarentaal voor iedereen! is een TPRS-curriculum voor Nederlandse Gebarentaal. TPRS is een vernieuwende methodiek voor het talenonderwijs, waarin verhalen, humor en een persoonlijke benadering van cursisten de hoofdrol spelen. De lessen zijn dynamisch en interactief: u kunt vanaf de eerste les echt communiceren in Gebarentaal. In dit werkboek staan opdrachten waarmee u thuis de stof uit de les kunt herhalen en toepassen. Alle opdrachten zijn gericht op het begrijpen en gebruiken van de Nederlandse Gebarentaal, met veel ruimte voor eigen creativiteit. De glossen van de verhalen staan in de bijlage van dit werkboek.

Bij dit werkboek horen video's met woordenschat, vingerspelling, verhalen en vragen in gebarentaal. De video's bij dit werkboek vormen onderdeel van de cursus gebarentaal bij Gebarentaal voor Iedereen. Een account kost 20,50 euro en is aan te vragen bij:
http://gebarentaalvooriedereen.nl/bestelformulier-werkboek-tprs-online-leeromgeving/

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Tom Uittenbogert en Iris Wijnen zijn beide doof, en werken al jaren samen om het onderwijs in Nederlandse Gebarentaal interactiever een efficiënter te maken. De verhalenmethodiek TPR Storytelling is hen dan ook op het lijf geschreven, en zij worden wereldwijd als experts beschouwd in de toepassing van deze methodiek voor het Gebarentaalonderwijs. Zij trainen gebarentaaldocenten in Nederland, Frankrijk, Italië en Polen in het werken met Storytelling.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.