KNM

Kennis van de Nederlandse maatschappij

Willemijn de Graaf; Marieta Plattèl; Liesbeth Caron; Mikal Grevelink

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
KNM

paperback/ gebrocheerd: € 35.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490807252, geïllustreerd, 96 blz., April 2018
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 275 gram.

Uitgever: KleurRijker bv

serienaam/reeks: TaalCompleet

redactie: Anneke van den Broek

bewerkt door: Arjan van Steinz

trefwoorden: inburgering kleurrijker knm nt2 taalcompleet

beschrijving

De eindtermen KNM uit de Wet Inburgering vormen de rode draad van de methode. Het behalen van het KNM-examen is niet het enige doel van TaalCompleet KNM. Een even zo belangrijk doel is je te ondersteunen bij je werkelijke inburgering en je op je gemak te laten voelen in de Nederlandse maatschappij.

"Zeer compleet en verzorgd. Vooral de lessuggesties en werkbladen vind ik vernieuwend. Ze zijn leuk en gevarieerd. Ik ben heel blij dat er eindelijk een boek is dat geschikt is voor cursisten op A1-niveau."
- Jannet Enoch, NT2-docent

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting:met gratis appover de schrijver(s)KleurRijker bestaat uit een jong en enthousiast team met een brede achtergrond, uitgebreide theoretische kennis en praktische NT2-docentervaring. Onze auteurs en andere medewerkers vinden het leuk anderen te helpen de Nederlandse taal en cultuur te leren kennen. We streven ernaar compleet te zijn op alles op het gebied van inburgering tussen alfabetisering tot Staatsexamen II.inhoudsopgaveThema 1 Nederland - blz. 7
Thema 2 Nederlandse gewoonten - blz. 21
Thema 3 Wonen - blz. 31
Thema 4 Gezondheid - blz. 43
Thema 5 Opvoeding en onderwijs - blz. 53
Thema 6 Werk - blz. 63
Thema 7 Instanties - blz.73
Thema 8 Regering en wet - blz. 83
Het inburgeringsexamen KNM - blz. 89
Bijlage 1 - De kaart van Nederland - blz. 90
Bijlage 2- Het bestuur van Nederland - blz. 91
toelichtingDe reeks TaalCompleet is de beste weg naar het inburgeringsexamen. TaalCompleet KNM is het derde boek in de serie. Met dit boek kun je je voorbereiden op het onderdeel KNM van het inburgeringsexamen. Het materiaal bestaat uit een lesboek met korte teksten, aansprekende afbeeldingen, bespreekvragen of opzoekvragen en een digitale leeromgeving waarin de cursist zelfstandig kan oefenen. TaalCompleet kent bovendien tien steuntalen met woordenlijsten en uitleg in jouw eigen taal. Daarmee maken we studeren een stuk makkelijker.

Het KNM-materiaal van TaalCompleet is grondig vernieuwd in 2018. De inhoud is volledig geactualiseerd en sluit aan bij de eindtermen van het inburgeringsexamen KNM. Deze nieuwe editie sluit naadloos aan bij de thema’s van TaalCompleet A1 en A2 in dezelfde serie. Daarnaast betreft het een zeer gebruiksvriendelijke en toegankelijke methode.

Je oefent met dit boek het onderdeel Kennis Nederlandse Maatschappij van het officiële inburgeringsexamen. Je leert over de Nederlandse samenleving.

Aan bod komen onderwerpen als:

• werk
• onderwijs
• Nederlandse gewoonten
• politiek
• geschiedenis

In totaal zijn er acht thema’s die uitgebreid behandeld worden. Hiermee wordt je ondersteund bij je werkelijke inburgering en ga je je meer op je gemak voelen in de Nederlandse maatschappij.

De serie TaalCompleet bestaat uit: TaalCompleet A1, TaalCompleet A2, TaalCompleet KNM en TaalCompleet ONA.

Niveau: vanaf A1
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.