A2

Nederlands voor anderstaligen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
A2

paperback/ gebrocheerd: € 69.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490807245, geïllustreerd, 360 blz., March 2017
Formaat: 29.8 (h) x 21.1 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 864 gram.

Uitgever: KleurRijker bv

serienaam/reeks: TaalCompleet

redactie: Janneke Blom; Wieke Meester

illustrator: Karine Bloks-Jekel; Jeroen van Schie

trefwoorden: inburgering kleurrijker nt2 taalcompleet

beschrijving

Met TaalCompleet A2 maak je de stap van niveau A1 naar A2. Je bouwt verder op niveau A1. Je leert de taal die je nodig hebt in het dagelijks leven en je bereidt je voor op het inburgeringsexamen. Je oefent met de vier vaardigheden: lezen, luisteren, schrijven en spreken. Ook grammatica en spelling komen ruim aan bod. Daarnaast werk je aan je studievaardigheden en is er veel aandacht voor specifieke examenvaardigheden en examenvormen van het inburgeringsexamen.

TaalCompleet is een afwisselende methode. Er zijn veel soorten opdrachten, zowel in het boek als online. De opdrachten bouwen op van receptief naar productief. Wat je leert in het boek, kun je online extra oefenen. De online opdrachten kun je maken op een computer, tablet of smartphone. Nieuwe woorden zijn vertaald in verschillende talen.

Na dit boek kun je verder met TaalSterk naar niveau B1 en B2. Hiermee oefen je ook voor het Staatsexamen NT2.

"Het is inderdaad een complete methode met een goede, cyclische opbouw. Erg fijn om mee te werken als docent, door de vele extra's die de methode biedt! Voor cursisten is het ook een prettige, kleurrijke en intuïtieve methode, waardoor ze er goed zelfstandig mee kunnen werken."
- Ali Badai, NT2-docent

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting:met gratis appover de schrijver(s)KleurRijker bestaat uit een jong en enthousiast team met een brede achtergrond, uitgebreide theoretische kennis en praktische NT2-docentervaring. Onze auteurs en andere medewerkers vinden het leuk anderen te helpen de Nederlandse taal en cultuur te leren kennen. We streven ernaar compleet te zijn op alles op het gebied van inburgering tussen alfabetisering tot Staatsexamen II.inhoudsopgaveThema 1 Verhuizen - blz. 7
Thema 2 Nederland - blz. 49
Thema 3 Kinderen - blz. 101
Thema 4 Winkels - blz. 145
Thema 5 Opleidingen - blz. 181
Thema 6 Werk zoeken - blz. 227
Thema 7 Werken - blz. 265
Thema 8 De gemeente - blz. 313
toelichtingDe reeks TaalCompleet is de beste weg naar het inburgeringsexamen. TaalCompleet A2 is het tweede boek in de serie. De cursist leert er Nederlands mee tot taalniveau A2. Het boek telt 360 pagina’s vol instructies en opdrachten. Daarnaast zijn er online filmpjes en geluiden met taallessen en extra oefeningen. TaalCompleet kent bovendien vijftien steuntalen met woordenlijsten en uitleg in de eigen taal van de cursist.

Dit boek is in 2017 vernieuwd. Zowel het boek als de digitale leeromgeving zijn gemoderniseerd. De methode werkt nu bijvoorbeeld ook op smartphones en tablets. Verder introduceren we de slimme MemoTrainer, die de lesstof herhaalt zolang het nodig is. Daarmee maken we studeren makkelijker en persoonlijker.

Bij het boek zit een registratiecode voor een account op www.taalcompleet.nl. Deze code staat in de kaft zodat hij altijd snel terug te vinden is.

TaalCompleet A2
De serie TaalCompleet bestaat uit: TaalCompleet A1, TaalCompleet A2, TaalCompleet KNM en TaalCompleet ONA.

Niveau: A1 naar A2
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.