A1

nederlands voor anderstaligen. taalniveau 0 naar A1

Martieta Plattèl; Willemijn de Graaf; Rosanne Vermaat; Anouk Reijers

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
A1

paperback/ gebrocheerd: € 69.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490807221, geïllustreerd, 344 blz., August 2016
Formaat: 29.8 (h) x 21.2 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 799 gram.

Uitgever: KleurRijker bv

serienaam/reeks: TaalCompleet

redactie: Janneke Blom; Karine Blok-Jekel

bewerkt door: Marilou van Doorn

illustrator: Ekaterina Fedorovskaya

trefwoorden: inburgering kleurrijker nt2 taalcompleet

beschrijving

Met TaalCompleet A1 maak je de stap van niveau 0 naar A1. Je leert in dit boek de basiswoorden van het Nederlands en de taal die je nodig hebt in het dagelijks leven. Je oefent met de vier vaardigheden: lezen, luisteren, schrijven en spreken. Ook grammatica en spelling komen ruim aan bod. Daarnaast werk je aan je studievaardigheden.

TaalCompleet is een afwisselende methode. Er zijn veel soorten opdrachten, zowel in het boek als online. De opdrachten bouwen op van receptief naar productief. Wat je leert in het boek, kun je online extra oefenen. De online opdrachten kun je maken op een computer, tablet of smartphone. Nieuwe woorden zijn vertaald in verschillende talen.

Na dit boek kun je verder werken met TaalCompleet A2 naar niveau A2. Daarin is veel aandacht voor specifieke examenvaardigheden en voor het inburgeringsexamen.

"Cursisten werken met veel plezier en ijver met deze methode, die inhoudelijk goed aansluit bij de dagelijkse onderwerpen die zij tegenkomen. Er is een logische en terugkerende opbouw en veel aanvullend materiaal. De combinatie met e-learning maakt de methode compleet: een zeer fijne methode die zijn naam eer aan doet!"
- Sanne van Geloven, NT2-docent

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting:met gratis appover de schrijver(s)KleurRijker bestaat uit een jong en enthousiast team met een brede achtergrond, uitgebreide theoretische kennis en praktische NT2-docentervaring. Onze auteurs en andere medewerkers vinden het leuk anderen te helpen de Nederlandse taal en cultuur te leren kennen. We streven ernaar compleet te zijn op alles op het gebied van inburgering tussen alfabetisering tot Staatsexamen II.inhoudsopgaveThema 1 Hallo - blz. 7
Thema 2 De school - blz. 47
Thema 3 Wonen - blz. 89
Thema 4 Eten en drinken - blz. 127
Thema 5 De dokter - blz. 173
Thema 6 De kleren - blz. 209
Thema 7 Reizen - blz. 255
Thema 8 Vrije tijd - blz. 299
toelichtingDe reeks TaalCompleet is de beste weg naar het inburgeringsexamen voor laag- en middenopgeleide anderstalige. TaalCompleet A1 is het eerste boek in de serie. De cursist leert er Nederlands mee tot taalniveau A1. Het boek telt 344 pagina’s vol instructies en opdrachten. Daarnaast zijn er online filmpjes en geluiden met taallessen en extra oefeningen. TaalCompleet kent bovendien vijftien steuntalen met woordenlijsten en uitleg in de eigen taal van de cursist.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.