Basisexamen inburgering in het buitenland

Willemijn de Graaf; Rian Senden; Rosanne Vermaat

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Basisexamen inburgering in het buitenland

paperback/ gebrocheerd: € 39.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490807214, geïllustreerd, 190 blz., May 2016
Formaat: 29.6 (h) x 21.0 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 517 gram.

Uitgever: KleurRijker bv

serienaam/reeks: TaalCompleet

redactie: Marieta Plattèl; Karine Bloks-Jekel

illustrator: Joris van den Ende

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

TaalCompleet Basisexamen inburgering in het buitenland bereidt voor op het examen in het buitenland. Alle onderdelen uit deze ambassadetoets (lezen, spreken en KNM) worden geoefend.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingTaalCompleet Basisexamen inburgering in het buitenland bereidt voor op het examen in het buitenland. Alle onderdelen uit deze ambassadetoets (lezen, spreken en KNM) worden geoefend in dit boek. Bij het boek krijg je drie complete proefexamens.

In de proefexamens staan veel opdrachten per vaardigheid die een goed inzicht geven in de kennis en het niveau van de cursist.

De lesmethode bestaat uit een boek en een online leeromgeving. De methode begint op taalniveau 0 en bouwt voor de vaardigheden Lezen en Spreken op naar niveau A1. Je leert de basiswoorden van het Nederlands en de taal die je nodig hebt in het dagelijks leven. Daarnaast is er een onderdeel KNS. Op het examen worden uit een set van 100 bekende vragen er 30 gesteld. In het boek staan alle 100 vragen, waarmee in de e-learning kan worden geoefend.

Nieuw!
In 2017 zijn de leesexamens aangepast, zodat ze weer aansluiten bij de nieuwe leesexamens van DUO. Concreet betekent dat: meer teksten over Dagelijks leven (en minder over Werk en Opleiding) en kortere teksten. Verder is er niets gewijzigd (aan tijd of slagingsnorm).
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

ONA

paperback/ gebrocheerd: € 35.50
Deze methode helpt je met jouw portfolio: je gaat acht resultaatkaarten invullen. Inclusief 18 maanden licentie voor e-learning.

Meer boekennieuws op Facebook.