Instap II

oefeningen voor Nederlands lezen en schrijven

Pauline Hogerheijde; Karine Jekel; Karin van Vegchel

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Instap II

paperback/ gebrocheerd: € 22.07: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490807054, geïllustreerd, 128 blz., May 2011
Formaat: 24.0 (h) x 17.1 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 228 gram.

Uitgever: KleurRijker bv

beschrijving

Ondersteunend materiaal voor de beginnende taalleerder.
Taalniveau A1 naar A2.

Instap II biedt ondersteuning aan mensen die willen oefenen met de Nederlandse taal aan de hand van thema's die aansluiten bij het dagelijks leven.
Instap II bestaat uit 10 leesteksten met bijbehorende schrijfopdrachten en aanvullende grammatica, oplopend vanaf niveau A1 tot niveau A2.
Instap II zorgt voor de extra kilometers die nodig zijn voor correct en vloeiend leren lezen en schrijven in de tweede taal.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingInstap II is het tweede boek in de serie na Instap I. Met Instap II leer je de Nederlandse lees- en schrijfvaardigheid verbeteren. De teksten gaan over zaken die je elke dag doet of tegen komt. Door het maken van de opdrachten breidt je je woordenschat uit. Je leert ook over de (grammatica)regel in de Nederlandse taal.

Dit boek biedt ook ondersteunend materiaal voor de inburgeraar. Het is gericht aan mensen die willen oefenen met de Nederlandse taal aan de hand van thema’s die aansluiten op de inburgering.

Instap II bestaat uit tien leesteksten met bijbehorende schrijfopdrachten en aanvullende grammatica oplopend vanaf niveau A1 tot niveau A2. De methode kan zowel in combinatie met, als los van de inburgeringsmethode TaalCompleet gebruikt worden.

128 pagina’s

Niveau: A1 naar A2
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.