KansRijker

in 5 stappen naar werk

Lieke Dammer; Pauline Hogerheijde

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
KansRijker

paperback/ gebrocheerd: € 49.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490807023, geïllustreerd, 188 blz., April 2011
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 374 gram.

Uitgever: KleurRijker bv

redactie: Rian Senden

beschrijving

KansRijker helpt je bij het zoeken naar een baan en verbetert je Nederlands.

In vijf stappen ga je aan de slag met het vinden van een baan.
Stap 1 Wat kun je? Welk beroep past bij jou?
Stap 2 Hoe vind je snel die baan?
Stap 3 Hoe schrijf je een goede sollicitatiebrief en een helder cv?
Stap 4 Hoe voer je een succesvol sollicitatiegesprek?
Stap 5 Wat ben je waard?

Bij dit boek hoort een inlogcode. Hiermee krijg je toegang tot de online opdrachten en films. Met de online opdrachten werk je aan de Nederlandse taal. Je werkt toe naar taalniveau B1: hiermee kun je je op veel werkplekken prima redden. Je werkt ook aan je portfolio. Dit zijn jouw eigen bewijzen die je helpen bij het zoeken naar werk. De films geven inspiratie en informatie bij de vijf stappen naar werk. Hoe moet het wel? Hoe moet het niet? Wat doen Nederlanders anders?

Wanneer je klaar bent met KansRijker, ben je klaar om dé baan te vinden die bij jou past. Je weet wat je moet zoeken, je weet hoe je moet zoeken en je weet waar je moet zoeken. En je spreekt makkelijker en beter Nederlands!

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingKansRijker is een ideale en effectieve lesmethode voor werkzoekenden in Nederland met een andere moedertaal. Met KansRijker combineer je Nederlands leren met sollicitatievaardigheden. Dat zijn twee vliegen in één klap! Hiermee vergroot je de kans op passend werk. Hoe beter je Nederlands is, hoe beter je kunt uitleggen waarom jij de beste kandidaat bent voor een baan. Ook begrijp je dan beter wat een werkgever van jou verwacht.

Wanneer je klaar bent met KansRijker, ben je klaar om werk te vinden dat bij jou past. Je weet wat je moet zoeken, hoe je moet zoeken en waar je moet zoeken. Daarbij kijk je ook naar jezelf: waar ben je goed in en welk werk past hierbij? Verder leer je hoe je zo’n mooie baan krijgt: het zoeken naar vacatures, het schrijven van een goede sollicitatiebrief en het voeren van een sollicitatiegesprek. Als je weet wat voor soort werk je zoekt dan vind je sneller een baan die echt bij jou past.

In vijf stappen naar werk:

1. Wat kun je? Welk beroep past bij jou?
2. Hoe vind je snel die baan?
3. Op welke manier schrijf je een goede
sollicitatiebrief en een helder cv?
4. Hoe voer je een succesvol
sollicitatiegesprek?
5. Wat ben je waard?

De lesmethode bestaat uit een boek en licentie van 18 maanden voor een online leeromgeving. Daarmee kun je gebruik maken van de computeropdrachten, het digitale portfolio en je kunt de filmpjes bekijken. Het boek telt 189 pagina’s.

Als je extra wilt oefenen, maak dan ook de opdrachten in Gramm@foon Online.

Voor trainers, jobcoaches en docenten.

Als trainer of jobcoach van een re-integratiebedrijf of UWV heb je met KansRijker een complete methode in handen. Je hoeft niet meer op zoek naar ondersteunende taallessen. Als docent op een ROC geef je de taallessen meer inhoud en de cursisten meer zicht op werk. Door de combinatie van een boek en online leeromgeving kunnen het aantal contacturen beperkt worden.

Niveau: A2 naar B1
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.