Theorie leren personenauto met examentraining

Het complete theorieboek voor het CBR theorie-examen onderverdeeld in de 8 CBR onderwerpen

P. Somers; S. Greving

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Theorie leren personenauto met examentraining

paperback/ gebrocheerd: € 34.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490797560, geïllustreerd, 256 blz., February 2021
Formaat: 24.3 (h) x 16.7 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 942 gram.

Uitgever: LENS Verkeersleermiddelen

serienaam/reeks: Lens verkeersleermiddelen

illustrator: T. Velthuis

beschrijving

Ontwikkeld door professionals. Voorzien van zeer veel illustraties. Inclusief 10 uur online oefentoetsen en theorie-examen training, een CBR informatieboekje en een voorrangsapp.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

inhoudsopgave- Voertuigkennis
- Wetgeving
- Gebruik van de weg
- Voorrang en voor laten gaan
- Bijzondere wegen, weggedeelten, weggebruikers en manoeuvres
- Veilig rijden met het voertuig en reageren in noodsituaties
- Verkeerstekens en aanwijzingen
- Verantwoorde verkeersdeelname en milieubewust rijden
toelichtingHet theorieboek van LENS Media BV is een van de meest verkochte theorieboeken in Nederland en ontwikkeld door professionals. Met dit theorieboek en bijbehorende oefenexamens slaag je binnen no-time voor je theorie-examen.

Het boek is onderverdeeld in 8 onderwerpen. Dit zijn exact dezelfde onderwerpen als het CBR hanteert en waarop je getoetst wordt bij het CBR theorie-examen. Alle leerstof en oefenexamens voldoen geheel aan alle Nederlandse en Europese wetgeving en richtlijnen. Van dit boek verschijnt om de drie maanden een nieuwe druk. Je krijgt dus altijd de meest actuele verkeerstheorie.

Het boek is voorzien van zeer veel illustraties en door het eenvoudige taalgebruik is het voor iedereen te begrijpen. Je vindt er ook een uitgebreide begrippenlijst. Deze begrippen moet je verplicht kennen op het theorie-examen.

Het theorieboek heeft per onderwerp een handige toets. Zo kun je eenvoudig testen of je de stof kent. Na het bestuderen van de theorie kun je online theorie-examens oefenen. Deze werken identiek aan de theorie-examens die het CBR afneemt vanaf 1 november 2019.

Heb je niet genoeg aan 10 uur? Dan kun je de gebruiksduur online tegen betaling verlengen.

Verlengd oefenexamen
De oefenexamens kunnen afgelegd worden met extra tijd, net zoals het verlengde theorie-examen bij het CBR. Heb je wat meer moeite met het theorie-examen door bijvoorbeeld faalangst? Dan is dit de ideale voorbereiding.

Dyslexie
Alle vragen van de oefentoetsen en examens zijn voorzien van gesproken tekst. De examens zijn dus ook heel geschikt voor kandidaten met dyslexie.

Slechthorend
Bij het oefenen van de stof is rekening gehouden met kandidaten die slechthorend zijn. Alle informatie is als tekst in beeld aanwezig.

Kleurenblindheid
Kandidaten met kleurenblindheid kunnen een speciaal kleurenschema inschakelen waardoor de oefenwebsite voor hun zicht geoptimaliseerd wordt.

In dit pakket wordt ook een handig informatieboek meegeleverd over alle praktische zaken die je moet regelen met het CBR, zoals het machtigen van je rijschool, het invullen van je gezondheidsverklaring, het aanvragen van examens en het aanvragen van je rijbewijs.

DIT PAKKET BEVAT:
- Compleet theorieboek
- Informatieboekje CBR
- Voorrangsapp
- 10 uur oefentoetsen en proefexamens
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.