Theorie leren Personenauto

Het theorieboek voor het CBR theorie-examen personenauto onderverdeeld in de 8 CBR onderwerpen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Theorie leren Personenauto

paperback/ gebrocheerd: € 29.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490797430, geïllustreerd, 256 blz., November 2019
Formaat: 24.4 (h) x 16.8 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 651 gram.

Uitgever: LENS Verkeersleermiddelen

serienaam/reeks: Lens verkeersleermiddelen

redactie: P. Somers; S. Greving

trefwoorden: auto autorijbewijs b cbr oefenexamens personenauto rijbewijs rijbewijs auto rijbewijs b rijles rijo rijopleiding rijschool ris theorie-examen ...

beschrijving

Dit theorieboek bevat de volledige lesstof die je nodig hebt om te slagen voor het CBR theorie-examen personenauto. In het boek worden alle verplichte begrippen helder verklaard. Alle theorie wordt stap voor stap uitgelegd en is voorzien van duidelijke illustraties en handige schema's. In het theorieboek vind je tevens uitleg en voorbeelden over het onderdeel gevaarherkenning en een overzicht van alle relevante verkeersborden. Ook worden de meeste moderne elektronische rijhulpsystemen (ADAS) behandeld.

Het boek is onderverdeeld in precies dezelfde onderwerpen als het CBR hanteert:

- Voertuigkennis
- Wetgeving
- Gebruik van de weg
- Voorrang en voor laten gaan
- Bijzondere wegen, weggedeelten, weggebruikers en manoeuvres
- Veilig rijden met het voertuig en reageren in noodsituaties
- Verkeerstekens en aanwijzingen
- Verantwoorde verkeersdeelname en milieubewust rijden

De in dit boek opgenomen lesstof voldoet aan de meest actuele Nederlandse en Europese wet- en regelgeving.

Inclusief toegangscode 10 uur oefenen
Naast het theorieboek kun je gebruikmaken van online oefentoetsen en proefexamens. Met de oefentoetsen kun je testen of je de stof van het hoofdstuk volledig beheerst. Met de proefexamens kun je controleren of je klaar bent voor het echte CBR theorie-examen. De proefexamens werken net zoals bij het CBR. Na afloop van een theorie-examen krijg je een studieadvies. Dit studieadvies verwijst naar de onderwerpen in het theorieboek. Zo weet je precies wat je nog moet verbeteren.

Heb je niet genoeg aan 10 uur? Dan kun je dit online opwaarderen. Het theorieboek kan ook worden geleverd zonder toegangscode. Dit boek heeft ISBN 9789490797423.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

inhoudsopgave- Voertuigkennis
- Wetgeving
- Gebruik van de weg
- Voorrang en voor laten gaan
- Bijzondere wegen, weggedeelten, weggebruikers en manoeuvres
- Veilig rijden met het voertuig en reageren in noodsituaties
- Verkeerstekens en aanwijzingen
- Verantwoorde verkeersdeelname en milieubewust rijden
toelichtingHet theorieboek van LENS Media BV is een van de meest verkochte theorieboeken in Nederland en ontwikkeld door professionals. Met dit theorieboek en bijbehorende oefenexamens slaag je binnen no-time voor je theorie-examen.

Het boek is onderverdeeld in 8 onderwerpen. Dit zijn exact dezelfde onderwerpen als het CBR hanteert en waarop je getoetst wordt bij het CBR theorie-examen. Alle leerstof en oefenexamens voldoen geheel aan alle Nederlandse en Europese wetgeving en richtlijnen. Van dit boek verschijnt om de drie maanden een nieuwe druk. Je krijgt dus altijd de meest actuele verkeerstheorie.

Het boek is voorzien van zeer veel illustraties en door het eenvoudige taalgebruik is het voor iedereen te begrijpen. Je vindt er ook een uitgebreide begrippenlijst. Deze begrippen moet je verplicht kennen op het theorie-examen.

10 uur online oefenen bij dit boek meegeleverd
Het theorieboek heeft per onderwerp een handige toets. Zo kun je eenvoudig testen of je de stof kent. Na het bestuderen van de theorie kun je online theorie-examens oefenen. Deze werken identiek aan de theorie-examens die het CBR afneemt vanaf 1 november 2019.

Heb je niet genoeg aan 10 uur? Dan kun je de gebruiksduur online tegen betaling verlengen.

Verlengd oefenexamen
De oefenexamens kunnen afgelegd worden met extra tijd, net zoals het verlengde theorie-examen bij het CBR. Heb je wat meer moeite met het theorie-examen door bijvoorbeeld faalangst? Dan is dit de ideale voorbereiding.

Dyslexie
Alle vragen van de oefentoetsen en examens zijn voorzien van gesproken tekst. De examens zijn dus ook heel geschikt voor kandidaten met dyslexie.

Slechthorend
Bij het oefenen van de stof is rekening gehouden met kandidaten die slechthorend zijn. Alle informatie is als tekst in beeld aanwezig.

Kleurenblindheid
Kandidaten met kleurenblindheid kunnen een speciaal kleurenschema inschakelen waardoor de oefenwebsite voor hun zicht geoptimaliseerd wordt.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.